Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΗΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ. ΠΗΡΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΑΤΑ!

Αγνωστοι διέρρηξαν πλαϊνή πόρτα του καθολικού της Μονής και αφαίρεσαν, από τέσσερις προθήκες, κοσμήματα - αφιερώματα πιστών, άγνωστης μέχρι ...

Αγνωστοι διέρρηξαν πλαϊνή πόρτα του καθολικού της Μονής και αφαίρεσαν, από τέσσερις προθήκες, κοσμήματα - αφιερώματα πιστών, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το συμβάν έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του προσκυνήματος.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δράστες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες ενώ ο χρόνος της επιχείρησης, δεδομένου του συναγερμού που χτύπησε, κράτησε όχι περισσότερο από τέσσερα λεπτά.

Σημειωτέον, ότι πέρα των τεσσάρων προθηκών υπήρχαν άλλες έξι τις οποίες οι διαρρήκτες δεν πρόλαβαν να σπάσουν και να αφαιρέσουν το περιεχόμενο.

Ο ιερέας π. Χρήστος έκανε έκκληση στους διαρρήκτες να επιστρέψουν τα αφιερώματα καθώς αυτά είναι η ιστορία του ναού και έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία, και το μοναστήρι προτίθεται να τους δώσει τα χρήματα που εκείνοι θα εκτιμήσουν.

1 σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΠΟΣΟ ΖΩΝΤΑΝΟΣ [ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ] ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.