Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

9 + 7 ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

ΠΡΩΤΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΝΕΚΡΟΥΣ... Φωνάζοντας «θάνατος στην Αμερική» βγήκαν στους δρόμους για τρίτη μέρα 600 άνθρωποι στο Αφγανιστάν, μ...


ΠΡΩΤΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 9 ΝΕΚΡΟΥΣ...

Φωνάζοντας «θάνατος στην Αμερική» βγήκαν στους δρόμους για τρίτη μέρα 600 άνθρωποι στο Αφγανιστάν, με αφορμή τη βεβήλωση αντιτύπων του Κορανίου από στρατιώτες στη νατοϊκή βάση Μπαγκράμ. Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων αυτών σκοτώθηκαν εννέα άνθρωποι.

Οι διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους της Μιχταρλάμ, πρωτεύουσας της επαρχίας Λαγκμάν, ανατολικά της Καμπούλ και περίπου 300 φοιτητές διαδήλωσαν εκ νέου στη Τζαλαλαμπάντ στο ανατολικό Αφγανιστάν, όπου βρίσκεται μια ακόμα μεγάλη αμερικανική στρατιωτική βάση της Isaf.

Τη Δευτέρα στρατιώτες στη βάση Μπαγκράμ, 60χλμ βορειοανατολικά της Καμπούλ, έκαψαν αντίτυπα του Κορανίου γιατί χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση μηνυμάτων μεταξύ των κρατουμένων.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 7...

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε σήμερα ότι επτά αμερικανοί πεζοναύτες έχασαν τη ζωή τους όταν δύο στρατιωτικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια άσκησης στην Αριζόνα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στην πόλη Γιούμα το βράδυ της Τετάρτης και για τα αίτιά του διενεργείται ήδη έρευνα από τις στρατιωτικές αρχές.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου τα δύο ελικόπτερα, ένα AH-1W Cobra και ένα UH-1Y Huey, συμμετείχαν σε άσκηση ρουτίνας όταν συνέβη το δυστύχημα.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.


"ΣΤΟΧΟΣ"

-----------------------------------------



1 σχόλιο

  1. EN TΩ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ... ΤΙ ΣΟΪ ΑΝΑΚΔΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;... ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!!... ΣΕ ΤΙ!!!... ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΈΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΌΡΟΥ, "ΡΕΜΠΕΛΟΦΟΙΤΗΤΗΣ", ΑΛΛΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ-ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.