Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΑΜΑΛΗ, ΣΑΡΝΙΤΣ, ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΘΗΣ!

Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης επισκέφτηκε στο γραφείο του τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς...

Το Δ.Σ. του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης επισκέφτηκε στο γραφείο του τον πρόξενο της T.C. στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Αναφέρθηκε πως η συνάντηση της επιτροπής με πρόεδρο τον Στέλιο Μωραίτη με τον πρόξενο Σάρνιτς διεξήχθη σε μια θερμή ατμόσφαιρα.
Στην επίσκεψη στην οποία παραβρέθηκαν και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Μουράτ Κιοσέ, Αλπέτ Σαγίτ, Μπιρόλ Σινάπογλου και Κενάν Μουσταφάογλου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Στέλιος Μωραίτης ενημέρωσε τον πρόξενο για τις προσπάθειες και τους στόχους τους.
Συζητήθηκαν οι αμοιβαίες απόψεις και οι δυνατότητες συνεργασίας. Ο πρόξενος Σάρνιτς ανέφερε πως οι πύλες θα είναι πάντα ανοιχτές για το Επιμελητήριο και ότι θα αξιολογήσουν κάθε είδους δυνατότητα συνεργασίας.
Επίσης αναφέρεται ότι στην επίσκεψη αξιολογήθηκε η επίσκεψη της επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης στην Άγκυρα και οι επαφές που είχε εκεί.
TURKISH GREEK NEWS

1 σχόλιο

  1. Αυτο εκεί το υπερυπουργείο που εχει ανοιξει εκει στην Κομμοτηνη θα το σταματήσουμε επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.