Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ Η ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ...

ΤΡΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΗ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΠ...


ΤΡΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΗ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ...

1. Χθες (16.01.2012) βραδινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπως καταγγέλθηκε, άγνωστος άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, εισήλθε εντός υποκαταστήματος σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (1.300 ) ευρώ. Ακολούθως διέφυγε με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και αναζητείται.  Τις αστυνομικές έρευνες, καθώς και το προανακριτικό έργο έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

2. Κατά το χρονικό διάστημα 14 έως 16.01.2011, στη Ροδόπολη Σερρών, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική θύρα μεσιτικού γραφείου το οποίο συστεγάζεται με χρυσοχοείο 48χρονου, εισήλθαν με τη μέθοδο του ριφιφί εντός του χρυσοχοείου και αφού παραβίασαν χρηματοκιβώτιο, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας (30.000) ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πορροΐων Σερρών.

3. Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας χθες το απόγευμα στη Σκύδρα Πέλλας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Πέλλας, ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 52 ετών, διότι αφαίρεσε ένα μοτέρ ψυγείου από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος 36χρονου και προκάλεσε φθορές σε μεταλλικά σκαμπό, συνολικής άξιας (2.500) ευρώ . Ο δράστης αφού έγινε αντιληπτός από περιοίκους τράπηκε σε φυγή με το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητό του και συνελήφθη στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μαυροβουνίου - Αριδαίας.  Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.