Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ... ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ;

Ανακουφισμένοι νιώθουν πολλοί ομοφυλόφιλοι στην Ισπανία μετά από την εξαγγελία κατασκευής 120 διαμερισμάτων και στούντιο ικανά να εξυπηρετήσ...

Ανακουφισμένοι νιώθουν πολλοί ομοφυλόφιλοι στην Ισπανία μετά από την εξαγγελία κατασκευής 120 διαμερισμάτων και στούντιο ικανά να εξυπηρετήσουν 230 άτομα. Στη χώρα ακόμα και σήμερα υπάρχουν μειονότητες που θεωρούν ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι εγκληματίες ή άρρωστοι.
Ο Federico Armenteros, ο άνθρωπος που οραματίστηκε τον οίκο ευγηρίας , είπε στην Guardian "Θα είναι το μέρος που δεν θα χρειάζεται κανείς να κρύψει τη σεξουαλικότητά του". Στα σχέδια του συγκροτήματος συμπεριλαμβάνονται ένα γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, αίθουσα συνεδρίων, πλυντήριο, κατάστημα και εστιατόριο. Το ενοίκιο κάθε σπιτιού θα κοστίζει 1.000 ευρώ το μήνα, χαμηλότερο από τη μέση τιμή της Μαδρίτης που κυμαίνεται στα 1.400 ευρώ.
Ο Armenteros επιμένει ότι το γεροκομείο δεν είναι μόνο ένα μέρος για γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ αλλά "χώρος ανεκτικότητας" προσθέτοντας "Παλαιότερα οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες είχαν μια δύσκολη τη ζωή".

dailynews24.gr

3 σχόλια

  1. Όχι, διότι απαλλάσσουν τους άλλους από την παρουσία τους. Σκέφτεστε να είστε μάρτυρας ομοφυλοφιλικών γεροντοχαϊδεμάτων; Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και παππους και πουστης ? ο πολεμος που ερχεται θα ειναι χαδι μπροστα στην οργη του Θεου...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παππού, παππού,
    τον παίρνεις που και πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.