Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟ Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!

ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ Τ...



ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ, ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΚΟΛΗΤΟΣ -ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ- ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ , ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΥΧΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Αισιόδοξος για την πορεία της χώρας εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Εξέφρασε τη στήριξή του στην κυβέρνηση, ενώ επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι γίνεται «πόλεμος» στον κ. Παπαδήμο.

Σε συνομιλία, που είχε με τους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά το τέλος της καθιερωμένης τελετής υποβολής ευχών για το νέο έτος από την πολιτική, στρατιωτική, θρησκευτική και δικαστική ηγεσία, δήλωσε πως αισθάνεται ότι «με την κυβέρνηση Παπαδήμου επικρατεί ύφεση, έχει κατακαθίσει ο κουρνιαχτός».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο σημείωσε χαρακτηριστικά «του γίνεται πόλεμος. Το βλέπω στις εφημερίδες με σχόλια που θα μπορούσαν να μην γίνονται, αφού όλοι δηλώνουμε και ζητάμε τα πολλά χρήματα από την Ευρώπη».

Για την πορεία της χώρας επισήμανε ότι τα οικονομικά στοιχεία που έχει υπόψη του, δείχνουν ότι είναι καλύτερες οι συνθήκες για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ανέφερε επίσης ότι στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στη Γερμανία, όπου επισκέφθηκε τα παιδιά του, διαπίστωσε πως οι ελληνικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό αρχίζουν να αναπτύσσονται και πρόσθεσε «αφού ένας τεχνοκράτης σαν τον κ. Παπαδήμο εμφανίζεται αισιόδοξος, θα πρέπει αυτή την αισιοδοξία να την συμμεριστούμε».

Ερωτηθείς σχετικά με την ανάγκη να ομονοήσουν οι στηρίζοντες την κυβέρνηση, ο δήλωσε πως από τη δική του υπουργική εμπειρία καταλαβαίνει ότι η κυβέρνηση με τέτοιο εύρος έχει δυσκολίες.

Όσον αφορά στο χρόνο των εκλογών, πριν ή μετά το Πάσχα, απέφυγε να τοποθετηθεί και παρέπεμψε στους πολιτικούς αρχηγούς, τονίζοντας ότι ο ίδιος είναι πρόθυμος να συμβάλει εφόσον του ζητηθεί. Επιβεβαίωσε ακόμη ότι ο κ. Καρατζαφέρης έχει ζητήσει συνάντηση μαζί του, η οποία θα προγραμματιστεί αμέσως μετά τα Φώτα, για να συζητηθούν όλα τα θέματα.

Ο κ. Παπούλιας συνέστησε επίσης στα ΜΜΕ να μην μεταφέρουν τις πληροφορίες που συγκεντρώνουν, επιδιώκοντας να συγκινήσουν, αλλά να τις μεταδίδουν στις πραγματικές τους διαστάσεις.


ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΥΦΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ - ΚΟΜΠΙΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

4 σχόλια

  1. Στα Γιαννενα στον Πλατανο στη μεση στο Παζαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα ποιο τρανταχτο πιονι ολων των εποχων της Ελλαδας μας ειναι ο σημερινος προδρος της (χαχα) δημοκρατιας. ΟΥΣΤ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ. ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ και αγαπημένε μας "Στόχε" χρόνια πολλά και καλλίτερα και καλή λευτεριά στην Πατρίδα μας. Λύσε μου μια απορία. Κατά την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών στο προεδρικό μέγαρο, αυτοί οι δύο που ήταν όρθιοι δίπλα στον Παπούλια ο ένας με πολιτικά και ο άλλος με στρατιωτική στολή (που απ' όσον πρόλαβα να δω, δεν ήταν των Ελληνικών Ε.Δ.)ποιοί ήσαν;;;;; Συνήθως (στα προηγούμενα χρόνια δίπλα στον εκάστοτε πρόεδρο (εκτός του κουφού "εθνάρχη") περευρίσκετο η σύζυγό των. Τώρα τί έγινε;;; στα γεράματα άλλαξε και συνήθειες ο παππούς της Λεϊλά και αντί συζύγου έχει τους "αγαπούληδες" του ή αυτοί ήταν εκπρόσωποι των κατοχικών δυνάμεων;;;; Και όλοι οι άλλοι "υπερπατριώτες" πολιτικάντηδες πως "το 'φαγαν" έτσι αμάσητο;;;;;;;; Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.