Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ Ο ΣΑΠΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"

Θρασύτατος ο (πρώην) Βο(υ)λευτής Κουλούρης εμφανίζεται το τελευταίο διήμερο στα κανάλια, υβρίζων, απειλών και ασχημονών! Κι όσο περισσότερο ...

Θρασύτατος ο (πρώην) Βο(υ)λευτής Κουλούρης εμφανίζεται το τελευταίο διήμερο στα κανάλια, υβρίζων, απειλών και ασχημονών! Κι όσο περισσότερο εμφανίζεται τόσο περισσότερο εξευτελίζεται! Κι ακόμα περισσότερο, τόσο περισσότερο εξευτελίζει και απαξιώνει στον λαό τον λεγόμενο «πολιτικό κόσμο της χώρας»! Εκείνο όμως το οποίο πρέπει να επισημάνουμε, είναι η παρατεταμένη σιωπή του «πολιτικού κόσμου», για το σκάνδαλο Κουλούρη και την συγκάλυψή του. Κάτι βεβαίως που δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη.

Για παράδειγμα, δεν είδαμε μια ανακοίνωση της «νέας» ΝΔ για το μείζον αυτό θέμα της γενικότερης συμπεριφοράς του πρώην βο(υ)λευτή. Δεν είδαμε μια ανακοίνωση από το λαλίστατο –σε άλλες περιπτώσεις- ΛάΟΣ, που βγάζει σωρεία ανακοινώσεων για… ψύλλου πήδημα. Επίσης, δεν ακούσαμε άχνα από τους δύο τάχα… ευαίσθητους για τα προβλήματα των αστυνομικών, στην πραγματικότητα ευρισκόμενους σε διατεταγμένη υπηρεσία προς άγραν ψήφων «αστυνομοπατέρες» του ΛάΟΣ.

Καμία ανακοίνωση και από τους εύθικτους –σε άλλα θέματα- συριζο-κουβαλο-σταλινικούς της άκρας αριστεράς. Κι ούτε ένας βο(υ)λευτής, όλων των κομμάτων και των χρωμάτων, απ’ αυτούς που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες σε κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς κ.τ.λ., δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να καταδικάσει –φραστικά έστω- την τραμπούκικη-κουτσαβάκικη και καουμπόικη συμπεριφορά του συναδέλφου τους. Πλήρης σιωπή! Ομερτά! Να μη θίξουμε σήμερα τον Κουλούρη, γιατί –ποιος ξέρει;- αύριο μπορεί να ’ρθει η δική μας η σειρά και να μη μας σεβαστούν οι άλλοι «συνάδελφοι», που σπάσαμε τον ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ νόμο της σιωπής-συγκάλυψης!

Με λίγα λόγια: αυτός είναι ο ΣΑΠΙΟΣ «πολιτικός κόσμος της χώρας». Και να είστε βέβαιοι, στο τέλος σίγουρα θα έχει την τύχη που του αξίζει! Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν… xryshaygh.wordpress.com

4 σχόλια

  1. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ Ο ''ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ''ΣΑΜΑΡΑΣ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετούτος ο καραγκιόζης, επαλήθευσε πλήρως το ρηθέν υπό του Πιττακού του Μυτιληναίου ότι "αρχή άνδρα δείκνυσιν". Με "τέτοιους" πολιτικούς γίνεται πασιφανές πως φτάσαμε στο σημερινό το χάλι. Αντί να παραδειγματίζει και το 15χρονο παιδί του που δυστυχώς είχε μαζί του ότι πρέπει να υπακούει τους νόμους, αυτός ξεφτιλίζοντας κάθε έννοια νόμου, δικαίου, αυτοσεβασμού και σοβαρότητος, προσπαθεί καραγκιζοφέρνοντας ανερυθρίαστα να αποδείξει ότι η Γη είναι τρίγωνη. Αιδώς αχρείε!!!! Ούτε τον εαυτό σου δεν σέβεσαι νεο-Μουσολίνι!!!!! ¨Οσοι τον ψηφίζατε θυμηθείτε πως "όμοιος ομοίω αεί πελάζει". Να τον χαίρεστε!!!!! Ν.Φ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δημοσιευμα ειναι απο ιστοσελιδα κομματος και εχει πολιτικη χροια! ο κουλουρης εξευτελιζει τον εαυτο του και το σαπιο πολιτικο συστημα και αφου ειναι ετσι ας συνεχιση να το κανει! Μεχρι να το χωνεψη το Πανελληνιο οτι το συστημα τους, το "κυνοβολευταρεικο", δεν εχει πλεον καμμια νομιμοτητα να νομοθετει,να κυβερνα, να συγκυβερνα, να αντιπολιτευεται κλπ, και πρεπει αυτο το ιδιο να ξηλωθει για να σωθη η Ελλαδα! με το να στειλουμε δυο τρεις αντιπροσωπους εκει μεσα στη Λερναια Υδρα, που θα μιλαν για Ελλαδα Εθνικες Αξιες κα. τι θα γινη; η απαντηση: μια τρυπα στο νερο! Ας το εχουμε στο Νου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POU EINAI TA TANKS GAM..TO FILOTIMO SAS....TSOUTEKIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.