Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επίσκεψης του Μάθιου Νίμιτς στην Αθήνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι, εάν τελικά ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ μετ...

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επίσκεψης του Μάθιου Νίμιτς στην Αθήνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι, εάν τελικά ο ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ μεταβεί στη χώρα μας, ο διεθνής παράγοντας θα πιέσει για τη λύση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων. (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ)

Χθες Κυριακή, αλλά και σήμερα, ο κ. Νίμιτς συνομίλησε με τους διαπραγματευτές, από ελληνικής πλευράς, Αδ. Βασιλάκη και από την ΠΓΔΜ, Ζόραν Γιόλεφσκι, ενώ οι συνομιλίες θα επαναληφθούν την Τρίτη.

 «Η απόφαση του Δικαστηρίου δεν επηρεάζει και δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τη διαπραγματευτική διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών. Αν μη τι άλλο, το Δικαστήριο κάλεσε τα μέρη να εμπλακούν σε διαπραγματεύσεις με καλή πίστη, ώστε να φτάσουμε σε κάποια λύση. Αυτό ήταν και το συμπέρασμα στο οποίο καταλήξαμε με τον κ. Νίμιτς» είπε ο κ. Βασιλάκης. zougla.gr

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ Ο ΦΑΤΑΟΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.


"ΣΤΟΧΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.