Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΙΦΟΣ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ;;; ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΙΚΡΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ! ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ...

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ... ΞΙΦΟΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. Η "ΑΠΟ...


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΣΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ... ΞΙΦΟΣ ΤΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. Η "ΑΠΟΝΟΜΗ" ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ; ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ; ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ... ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΜΙΚΡΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ... ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ!

"ΣΤΟΧΟΣ"

7 σχόλια

  1. Kοιτάξτε πίσω ανώτατους αξιωματικούς με μπερέδες φαντάρου...Ολα π....α τα εχουν κάνει..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκατοφλωρε να του το χωσεις στον κωλο!! επρεπε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν είχε τιμή ο Αβραμόπουλος δεν θα το είχε δεχθεί. Τα αγαθά, κόποις κτώνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΖΑΖΙΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΕΡΕ ΜΑΥΡΟ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΠΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑ ΤΟΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ . ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΡΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξιφη σε αυτους που δικαιουνται ποτε θα δωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε δε μπορει. Καποια μερα θα βλεπουμε ετσι καλη ωρα τετοιες φωτο, αλλα πανω θα εχει και κοκκινο x.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η φωτογραφία αποτελεί σκάνδαλο και πρέπει να πάρει τον πούλο ο Αβραμόπουλος. Δέχετε δώρο απο τον αρχηγό που είναι ''σταγονίδιο'' της Χούντας. Διαφορετικά να πέσει στα γόνατα και να ζητήσει συγνώμη απο τον νεαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.