Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΑΟΥΜ ΝΤΙΣΙΟΣ...

ΑΣ ΤΑ ΒΕΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ "ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ" Το ...



ΑΣ ΤΑ ΒΕΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ "ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩΝΕΙ"

Το Πρωτοδικείο Κορυτσάς αποφάσισε σήμερα την αναβολή της φυλάκισης του στελέχους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ναούμ Ντίσιου μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Η απόφαση ήρθε μετά από αίτηση του δικηγόρου υπεράσπισης του κ. Ντίσου, για την ακύρωση του εκτελεστού της απόφασης φυλάκισης, η οποία θα οδηγούσε σε σύλληψή του.

Παρόλο που ο δικηγόρος του Ντίσιου, δήλωσε ξεκάθαρα στα Αλβανικά μέσα πως, ο πελάτης του βρίσκεται στην οικία του και δεν είναι φυγόποινος, τα διάφορα εθνικιστικού χαρακτήρα δημοσιεύματα συνεχίζονται, ισχυριζόμενα πως ο Ντίσο έχει φύγει στην Ελλάδα και καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Η δικαστική μάχη ενδέχεται να έχει και συνέχεια στο Ανώτατο Δικαστήριο της Αλβανίας, όπου ο καταδικασμένος με 1 έτος φυλάκισης πρωτοδίκως αλλά και εφετειακά για τα γεγονότα της Μπμποστίτσας, θα ζητήσει εκ νέου την αθώωσή του.

http://borioipirotika.blogspot.com/2012/01/25_13.html

--------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.