Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΧΟΥΛΙΟ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ...

Αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων αξιώνει από το ψευδοκράτος της Βορείου Κύπρου ο Ισπανός τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, σύμφωνα με τον ση...

Αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων αξιώνει από το ψευδοκράτος της Βορείου Κύπρου ο Ισπανός τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, σύμφωνα με τον σημερινό τουρκοκυπριακό Τύπο.

Όπως αναφέρεται, η εταιρεία που τον εκπροσωπεί υποστηρίζει ότι, όταν υπέγραφε συμβόλαιο για συναυλία στα Κατεχόμενα, εξαπατήθηκε, αφού το κατοχικό καθεστώς δεν είναι «κράτος», αλλά ένα παράνομο μόρφωμα.

Το θέμα προέκυψε όταν η τουρκοκυπριακή εταιρεία απαίτησε την επιστροφή των 300 χιλιάδων δολαρίων που είχε δώσει ως προκαταβολή για τη συναυλία.

Αντί όμως της επιστροφής των χρημάτων, της κοινοποιήθηκε αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο της Ουάσινγκτον. Στην αγωγή το ψευδοκράτος παρουσιάζεται ως ένα μόρφωμα τύπου μαφίας, που ιδρύθηκε με σκοπό το οικονομικό κέρδος.

------------------------------------------------


2 σχόλια

  1. ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Ιγκλέσιας .Καλά τους Εξηγήθηκε τους Μογγόλους.Έτσι να το φυσάν και να μην Κρυώνει...Άντε να δούμε θα ξανακαλέσουν κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.