Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 17 και 16 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του...

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 17 και 16 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διάπραξή κλοπών.

Ειδικότερα οι δύο ανήλικες πλησίασαν έναν πεζό 65χρονο και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν τις δύο ανήλικες και τις συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρήκαν το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ που μόλις είχαν αφαιρέσει, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

 Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε, ότι το κινητό τηλέφωνο το είχαν αφαιρέσει πριν τρεις μέρες, στην Πάτρα, από μία 25χρονη.Το χρηματικό ποσό και το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.