Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΝΥΦΙΤΣΕΣ, ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ

Για τις «συνωμοσίες» των ΗΠΑ και του Ισραήλ προειδοποίησε την Τουρκία ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κατά τη διάρκεια της συνά...

Για τις «συνωμοσίες» των ΗΠΑ και του Ισραήλ προειδοποίησε την Τουρκία ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην ακολουθήσουμε τα σχέδια και τις συνωμοσίες των ΗΠΑ αφού το μόνο που επιδιώκουν οι Αμερικανοί είναι να διασφαλίσουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα και να σώσουν το σιωνιστικό καθεστώς (το Ισραήλ)», είπε ο Ιρανός πρόεδρος στον Νταβούτογλου, με αφορμή τις εξεγέρσεις που συγκλονίζουν τον αραβικό κόσμο.
Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο ανδρών βρέθηκε η Συρία, καθώς αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο του Ιράν τόσο στην περιοχή, όσο και απέναντι στο Ισραήλ.
«Όλα τα κράτη πρέπει να καταβάλουν προσπάθειες να περιορίσουν τις δραστηριότητες του σιωνιστικού καθεστώτος διότι σε διαφορετική περίπτωση θα διέπρατταν πολιτική αυτοκτονία», τόνισε ο Αχμαντινετζάντ.
Με την εξαίρεση της Συρίας, όπου τάσσεται υπέρ της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ, η Τεχεράνη τάχθηκε με τους διαδηλωτές στον αραβικό κόσμο.
Ο Νταβούτογλου από τη μεριά του δήλωσε, ότι ο ισλαμικός κόσμος «περνά μια ιδιαίτερη κρίση» και επομένως το Ιράν και η Τουρκία έχουν «βαριά ευθύνη».
Ο Νταβούτογλου και ο ιρανός ομόλογός του Αλί Ακμπάρ Σαλεχί νωρίτερα ζήτησαν να υπάρξει στενότερη συνεργασία με την Δαμασκό για να λάβουν τέλος οι βίαιες συγκρούσεις στη χώρα.

newsbomb.gr

1 σχόλιο

  1. Οντος ρε παιδια, ειναι ιδιος νυφιτσα. Προτεινω αν δωσει ο Θεος και τον συλλαβουμε ποτε, να τον δωσουμε να ζευγαρωνει με νυφιτσες σε ζωολογικα εργαστηρια για καμια 10αρια χρονια, και μετα να μπουμε με τα πατοφτυαρα και να του κανουμε το κεφαλι κρεπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.