Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ: «ΑΝ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ»! (ΒΓΑΛΤΑ ΡΕ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΕΧΟΥΝ...)

Τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες «κάποιοι» πονηροί πολιτευτές που ήταν χωμένοι μέχρι τα μπούνια στο τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο με τη μαφία ...

Τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες «κάποιοι» πονηροί πολιτευτές που ήταν χωμένοι μέχρι τα μπούνια στο τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο με τη μαφία της Θεσσαλονίκης ανακουφίστηκαν, πιστεύοντας ότι «μπόρα ήταν και πέρασε», κι αυτοί έμειναν σχεδόν άβρεχτοι, γιατί τα ΜΜΕ δεν έκαναν καμία αναφορά στις πολιτικές διασυνδέσεις των τοκογλύφων. Τζάμπα χάρηκαν! Γιατί, όπως φαίνεται, ο Καραμπέρης δε θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια να περιμένει την καταδίκη του, ενώ οι πολιτικοί του συνέταιροι θα τρώνε τη λεία ελεύθεροι και ανενόχλητοι!

Όπως, λοιπόν, συμβαίνει πάντα σε τέτοιες βρώμικες ιστορίες, εφόσον δεν έχει πλέον τίποτα άλλο να χάσει, άρχισε τους εκβιασμούς: ή με βοηθάτε, ή σας δίνω στεγνά! Γράφει σχετικώς το «Βήμα»:

«Βίντεο στα οποία καταγράφονται συναντήσεις και οικονομικές συναλλαγές του «αρχιτοκογλύφου» Μάρκου Καραμπέρη με πολιτικούς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δικαστές, υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και άλλους κρατικούς παράγοντες προσδίδουν νέα διάσταση στη δράση της «μαφίας της Θεσσαλονίκης». Τα βίντεο αυτά, τα οποία, όπως αφήνει να εννοηθεί συνεργάτης του Μάρκου Καραμπέρη, είναι στην κατοχή του, αποκαλύπτουν εντυπωσιακές πολιτικές διασυνδέσεις – και όχι μόνο – του 58χρονου επιχειρηματία και των μελών του κυκλώματος της τοκογλυφίας. «Αν βγάλω αυτά τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή» φέρεται να εκμυστηρεύθηκε ο ίδιος ο Καραμπέρης σε στενό συνεργάτη του. Σύμφωνα μάλιστα με την πηγή που αποκάλυψε την εν λόγω στιχομυθία στο «Βήμα», ο «αρχιτοκογλύφος» της Θεσσαλονίκης διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία για χρηματισμό πολιτικών προσώπων από τη Βόρεια Ελλάδα…».

Αυτά για την ώρα και θα αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια…

(ΥΓ) 1: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες! Καλά ξεμπερδέματα…

(ΥΓ) 2: Αμ τι νομίζατε πονηράκηδες, μόνο εσείς έχετε τη φαεινή ιδέα να βιντεοσκοπείται τους συνομιλητές σας; xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.