Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ !!! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΙΡΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ

Πέθανε ανήμερα της πρωτοχρονιά στο σπίτι του στα Σκόπια σε ηλικία 95 ετών ο πρώτος επικεφαλής του γειτονικού μορφώματος Κίρο Γκλιγκόροφ. Ο π...

Πέθανε ανήμερα της πρωτοχρονιά στο σπίτι του στα Σκόπια σε ηλικία 95 ετών ο πρώτος επικεφαλής του γειτονικού μορφώματος Κίρο Γκλιγκόροφ. Ο πρώτος "πρόεδρος" των γυφτοσκοπιανών είχε γεννηθεί στο Σπλίτ το 1917 και ήταν Βούλγαρος στην καταγωγή όπως και οι περισσότεροι απόγονοι των κομιτατζήδων που επιμένουν μέχρι και σήμερα στην καραμέλα του "Μακεδονισμού"...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 2012 !!! ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ 4 ΝΕΚΡΟΥΣ...

6 σχόλια

  1. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ..ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟ,ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΦ'ΟΣΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oti kai na eitan o Gkligorof, eixe toulaxiston ton andreismo otan eitan proedros twn skopiwn na omologhsh dhmosia stin thleorash oti-EMEIS DEN EIMASTE APOGONOI TWN ARXAIWN MAKEDONWN........META APO AUTHN THN DHLWSH "AGNWSTOI" TOPO8ETHSAN BOMBA STO AMAKSI TOU,EKEI EXASE KAI TIN ORASH TOU STO DEKSI MATI,KAI TRAUMATISTHKE ARKETA SOBARA....ESTW KAI AN EITAN EX8ROS THS PATRIDOS MOU PREPEI NA PW OTI EITAN ENAS YPIOS KAI SOBAROS AN8RWPOS.....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ειδικά ο άνθρωπος, Ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που είπε ότι τα Σκόπια δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία και τον Αλέξανδρο. Μακάρι να υπήρχαν και άλλες φωνές σαν αυτόν στα Σκόπια. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. >ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ<

    Πού το είδες αυτό, βρε όρνιο; Στην Αντίσταση ήταν ο Γκλιγκόρωφ, μαζί με τον Τίτο. Άνοιξε καμιά εγκυκλοπαίδεια να διαβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχα αναρτήσει ένα σχόλιο χθες, με το οποίο σας διόρθωνα:

    α) Τον τόπο γεννήσεως, που είναι το Štip της Σερβίας (τότε ακόμη υπό βουλγαρικό έλεγχο) και όχι το Σπλιτ που είναι στην Κροατία.

    β) Δεν ήταν Βούλγαρος και η παιδεία του ήταν καθαρά σερβική. Ο γιος του Vladimir, καθηγητής σήμερα στην Βιέννη, ίδρυσε στην Σερβία το Δημοκρατικό Κόμμα το 1989.

    Σας ενόχλησε τίποτε στο σχόλιο και το κόψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.