Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 Ένας ακόμη Αφγανός που είχε αποφυλακιστεί με τον περίφημο Νόμο Καστανίδη, έπεσε σε χέρια της Αστυνομίας και αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες ...

 Ένας ακόμη Αφγανός που είχε αποφυλακιστεί με τον περίφημο Νόμο Καστανίδη, έπεσε σε χέρια της Αστυνομίας και αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για ληστεία και αποπειρα βιασμών, εγκλήματα που τον είχαν οδηγήσει και παλιότερα στην φυλακή. Αλλά ο "φιλάνθρωπος" Καστανίδης φρόντισε να απελευθερωθεί και αυτός, μαζί με άλλους εγκληματίες, και να απειλήσει για άλλη μια φορά την ζωή Ελλήνων πολιτών.
Ο 21χρονος Αφγανός συνελήφθη εχθές το βράδυ από την Αστυνομία της Σπάρτης, μετά από καταγγελίες στις Αστυνομικές Αρχές  γυναικών που δέχτηκαν επίθεση από τον Αφγανό εντός των πολυκατοικιών που διαμένουν με σκοποό να τους αποσπάσει χρήματα και να τις βιάσει. Μετά τις καταγγελίες. Μάλιστα, το κατακάφι του σύμπαντος είχε επιτεθεί και σε 18χρονη ημεδαπή, κοντά στο Πανεπιστήμιο της Σπάρτης, όπου της απέσπασε το κινητό τηλέφωνο.
Να σημειωθεί ότι ο δράστης είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους στις 20 Ιανουαρίου του 2010 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε τότε ποινή για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα.
Στην φωτογραφία παρατίθεται ο ιθύνον νους των εγκληματικών δραστηριοτήτων που εξαπλώνονται στην πατρίδα μας σαν χολέρα, εξαιτίας του οποίου απελευθερώνονται όλοι οι αλλοδαποί φονιάδες και ανώμαλοι κάθε είδους...

4 σχόλια

  1. μαζι και ο kastanidis στο ειδωλιο του κατηγορουμενου, να δει τη γλυκα! κανουν νομους οι φαυλοι για να σκλαβωσουν τους Ελληνες και να αλωνιζουν οι ξενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ατράνταχτες αποδείξεις ότι αυτό συμβαίνει κατ' επανάληψη και χάριν της προστασίας των πολιτών, ενδεχομένως το ΣτΕ να μπορεί να ακυρώσει τον νόμο Καστανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ekana kai go ena sxolio re paidia giati den to anartatai? ena ligo megaloutsiko. apo sparti eimai kai ksero ti paizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτός ο "Αντιρατσιστικός" νόμος που πάει να ψηφιστεί, είναι του "Δημοψηφίσματάκια" τότε ας τον λουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.