Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΦΕΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΝΑΙΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΠΙΓΙΟΝ;

Μετά από 540 ημέρες ακυβερνησίας, οι Βέλγοι πολιτικάντηδες (6 κόμματα) συμφώνησαν τελικά να αναθέσουν τον σχηματισμό κυβερνήσεως στον σοσια...


Μετά από 540 ημέρες ακυβερνησίας, οι Βέλγοι πολιτικάντηδες (6 κόμματα) συμφώνησαν τελικά να αναθέσουν τον σχηματισμό κυβερνήσεως στον σοσιαλιστή Έλιο ντι Ρούπο, που είναι δεδηλωμένος Αρχικίναιδος και δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Φλαμανδικά. Η ορκωμοσία της 13μελούς (το ακούτε Έλληνες πολιτικάντηδες;) Κυβερνήσεως έγινε την περασμένη Τρίτη και ο Έλιο θα είναι ο πρώτος γαλλόφωνος πρωθυπουργός στο Βέλγιο μετά από 40 χρόνια. Ο αρεσκόμενος να φοράει κόκκινα παπιγιόν (από τον καιρό που ψωνιζόταν στα γκέη μπάρ των Βρυξελλών!) Έλιο ντι Ρούπο είναι γιος Ιταλών μεταναστών, άλλα σε ηλικία ενός έτους έχασε τον πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα.

Η αγράμματη μητέρα του αγωνίστηκε να αναθρέψει τα 7 παιδιά της και αναγκάστηκε να δώσει κάποια σε ορφανοτροφείο, μεταξύ αυτών και τον Έλιο, ο οποίος βιάστηκε στην εφηβεία του από υπάλληλο του ορφανοτροφείου. Η οπισθογέμιση άρεσε στον Έλιο και.. έγινε παθητικός ομοφυλόφιλος. Το προσωπικό δράμα του Έλιο ντι Ρούπο συγκίνησε τους Βέλγους και αποφάσισαν να του αναθέσουν την πρωθυπουργία, μπάς και σώσει το Βέλγιο από την διχοτόμηση. Το καλύτερο σχόλιο για τον «Βαλλιανάτο του Βελγίου» Έλιο ντι Ρούπο, το έκανε ο Φλαμανδός Εθνικιστής Ντέ Βέφερ, λέγοντας: «Η Νιγηριανή καθαρίστριά μου, που έχει μόνο δυο χρόνια στο Βέλγιο, μιλάει καλύτερα φλαμανδικά από τον Έλιο. Στις Βρυξέλλες δεν μπορείς ούτε τσάντα να πουλήσεις χωρίς να είσαι δίγλωσσος, αλλά να που μπορείς να γίνεις πρωθυπουργός ακόμα κι αν δεν μιλάς σωστά ολλανδικά»!..

Ουσιώδης λεπτομέρεια: Πρίν λίγες ημέρες, οι Βέλγοι αγόρασαν μαζικά τα ειδικά ομόλογα εσωτερικού δανεισμού που εξέδωσε η υπηρεσιακή κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να εισρεύσουν στα Κρατικά Ταμεία 5,7 δισ. Ευρώ. Η Βελγική κυβέρνηση ζήτησε 200 εκατομμύρια ευρώ, αλλά οι Πατριώτες Βέλγοι ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 5,7 δισ. Ευρώ, δηλαδή ένα ποσόν 30 φορές μεγαλύτερο του στόχου. ΕΡΩΤΗΣΙΣ «ΣΤΟΧΟΥ»: Γιατί δεν έγινε κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα και εκχωρήσαμε την Εθνική μας Κυριαρχία στους Ξένους Τοκογλύφους; Γιατί δεν κάναμε κι εμείς Εσωτερικό Δανεισμό;

ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - Εφημεριδα "Στόχος"

5 σχόλια

  1. Ρε ίδιος ο Φλωρινιώτης είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο ότι κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, ή ότι είναι γόνος μεταναστών. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι (και γιατί να μην υπάρχουν;), οι οποίοι αγαπούν την πατρίδα τους πάνω απ' όλα, κάτι που δεν είναι βέβαιο για κάποιον που δεν είναι γεννημένος π.χ. Βέλγος. Βέβαια, τελικά μετρά πώς αισθάνεται κανείς (για) μία συγκεκριμένη χώρα και όχι αν οι γονείς του είναι γεννημένοι εκεί, διότι ξέρουμε εδώ, στην Ελλάδα, τι σόι πολιτικούς έχουμε, που είναι γεννημένοι από γενεάς εις γενεάν σε τούτο τον άμοιρο τόπο, που σήμερα ξεπουλούν και κατακλέβουν. Και ας μην είναι και ομοφυλόφιλοι. "Κίναιδοι", με την ευρεία έννοια του όρου, μπορούν να χαρακτηριστούν, όσοι κινούν την αιδώ, δηλ. προκαλούν ντροπή με τις πράξεις τους και οι δικοί μας πολιτικοί προκαλούν και μάλιστα πολλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε στοχε μηπως εκανες λαθος κ εβαλες την φωτο του φλωρινιωτη αντι του πρωθυπουργου του βελγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ14 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:32 μ.μ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ...
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. copy paste Φλωρινιωτης...χαχαχαχαχαχα...απιστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.