Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΣΤ' ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

Αφού διανυκτέρευσε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, το πρωϊ κατά τις 10 ο Ηγούμενος Εφραίμ οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό και στην ΣΤ΄ πτέρυγα όπου κρατού...

Αφού διανυκτέρευσε στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, το πρωϊ κατά τις 10 ο Ηγούμενος Εφραίμ οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό και στην ΣΤ΄ πτέρυγα όπου κρατούνται κυρίως άτομα με αδικήματα οικονομικής φύσης. ΄'Εξω από τον Κορυδαλλό βρίσκονταν συγκεντρωμένοι δεκάδες υποστηρικτές του με επικεφαλή τον γνωστό παπαροκά Νεκτάριο Μουλατσιώτη.



Η υπεράσπιση του ηγούμενου Εφραίμ κινέι ήδη διαδικασίες για την αποφυλάκισητου  και αναμένεται μέσα στην μερα να πάρουν από το Εφετείο αντίγραφο του βουλεύματος που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών στις 23 Δεκεμβρίου, να το μελετήσουν και να προσφύγουν στην ανακρίτρια της υπόθεσης με αίτησή τους και να ζητήσουν την αντικατάσταση της προφυλάκισης με την επιβολή περιοριστικών όρων.

2 σχόλια

  1. Είδατε τι υποδοχή φύλαξαν στον ρασοφόρο, τον Ρασπούτιν ; Ο σκοταδισμός σε πλήρη ανάπτυξη. Όλη η μαυρίλα της εκκλησίας, σε παράταξη. Παπάδες, μοναχοί, μοναχές, τσεμπέρια, γιλέκα, χριστιανούρες, παλιοημερολογήτες, νεοημερολογήτες, και δεν συμμαζευόσαντε. Μόνο Ιαχωβάδες, Μορμόνοι και Κουακέροι, λείπανε.
    Κάπου λέει πως ο φανατισμός, είναι η μοναδική μορφή θέλησης, που μπορείς να εφυτέψεις σε άτομα δειλά, αμόρφωτα, και ηττοπαθή.

    28 Δεκεμβρίου 2011 4:34 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάφεραν να ηρωοποιήσουν/αγιοποιήσουν τον Εφραίμ! Βέβαια, όπως παρατηρεί και ο Αργοναύτης, αυτοί που μαζεύτηκαν εκεί, είναι ανθρωπάκια με απίστευτα χαμηλό επίπεδο, που σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους φανατισμένους κάθε θρησκείας.

    Πριν από μερικά χρόνια, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, πολλοί (όχι από τους παραπάνω) φώναζαν "βάλτε τον Εφραίμ φυλακή". Σήμερα του συμπαρίστανται. Μήπως αυτό επεδίωκε και η πολιτεία; Η πρόσφατη εκπομπή του ΣΚΑΪ πού αποσκοπεί, αφού το ίδιο κανάλι κάποτε του έψελνε τα εξ αμάξης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.