Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

 Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί από σήμερα ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αρχικά θα επ...

 Επίσημη τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί από σήμερα ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν. Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αρχικά θα επισκεφθεί τον πρόεδρο του Κοινοβουλίου Τζμίλ Τσιστέκ, εν συνεχεία θα καταθέσει στεφάνι στο μαυσωλείο του Κεμάλ (!), ενώ θα έχει συνάντηση και με τον πρόεδρο Αμντουλάχ Γκιούλ. Το βασικό θέμα συζήτησης αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη Συρία και η καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Ο Μπάιντεν θα έχει συναντήσεις και με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ενώ ολοκληρώνοντας τις επαφές του στην Τουρκία ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος θα μεταβεί στην Κων/πολη.
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ θα επισκεφθεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι και αναμένεται να εκφράσει στη στήριξη των ΗΠΑ στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, καθώς και να εκφράσει την αναγκαιότητα για την λειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
Η συνάντηση Ερντογάν-Μπάιντεν εκτός απροόπτου δεν θα γίνει. Καθώς ο τούρκος πρωθυπουργός αναρρώνει στο σπίτι του μετά την χειρουργική επέμβαση εντέρου που είχε την προηγούμενη εβδομάδα... ο ζωηρούληςκαι πιστός στα μουσουλμανικά ήθη Μογγόλος Πρωθυπουργός...

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.