Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΜΥΡΩΔΙΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ!

Τυχεροί στάθηκαν οι υπάλληλοι της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι αφού η επιστολή βόμβα που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην πρεσβεία θα μπορο...


Τυχεροί στάθηκαν οι υπάλληλοι της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι αφού η επιστολή βόμβα που έφτασε σήμερα το μεσημέρι στην πρεσβεία θα μπορούσε να προκαλέσει θύματα. Την επιστολή βόμβα την έλαβε η γραμματέας του Πρέσβη η οποία ενημέρωσε άμεσα τις γαλλικές αστυνομικές αρχές αφού στο φάκελο δεν υπήρχε όνομα αποστολέα αλλά υπήρχε ένδειξη ότι προέρχεται από την Ιταλία.

Η αντίδραση της γαλλικής αστυνομίας ήταν άμεση και κατόπιν υποδείξεων εκκενώθηκε το κτίριο. Ακολούθως οι αρχές προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη της επιστολής και όπως αποδείχτηκε στην επιστολή υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα.

Η βόμβα κατά πάσα πιθανότητα παραπέμπει στη γνωστή ιταλική οργάνωση αναρχικών FAI. Η ίδια οργάνωση θεωρείται ότι είχε αποστείλει πριν λίγες ημέρες επιστολή βόμβα στο γραφείο του προέδρου της Deutsche Bank Γιόζεφ Άκερμαν.

Στην ίδιας επιστολή η ιταλική οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για την επιστολή στο γραφείο του Άκερμαν και προειδοποιούσε για άλλες δύο εκρήξεις που θα ακολουθούσαν. Ακολούθησε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 η έκρηξη σε φοροεισπρακτική εταιρεία στη Ρώμη. Είναι πολύ πιθανό η επιστολή στην ελληνική πρεσβεία να είναι η τρίτη από αυτές που έστειλε η συγκεκριμένη οργάνωση. (defencenet.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.