Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ! ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΡΟΥΧΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ...

Συνεχίζεται το μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας. Το χαρακτηριστικό είναι ότι οι δράστες δεν διστάζουν να ...

Συνεχίζεται το μπαράζ διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας. Το χαρακτηριστικό είναι ότι οι δράστες δεν διστάζουν να πάρουν από το εσωτερικό τους τα πάντα, ακόμη και πράγματα εξαιρετικά μικρής αξίας. Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό με την κλοπή στη Μελιβοία, απ' όπου οι δράστες πήραν μέσα από σπίτι ρούχα, ποτά ακόμη και διακοσμητικά.

Αναλυτικά, στο αστυνομικό δελτίο καταγράφονται τα παρακάτω συμβάντα:

-Χθες το βράδυ στη Γιάννουλη άγνωστοι δράστες εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα μέσα σε σπίτι. Από το εσωτερικό του αφαίρεσαν μία τηλεόραση και έναν φορητό υπολογιστή.

-Στον Τύρναβο, χθες το βράδυ, άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο οικίας και αφού έσπασαν το κουτί του συναγερμού αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα αξίας 2.500 ευρώ.

 -Κλοπή καταγράφηκε σε σπίτι στη Μελιβοία με χρόνο τέλεσης από την 1 Δεκεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου. Εντός αυτού του χρονικού διαστήματος άγνωστοι δράστες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα στο σπίτι και αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα αξίας 1.200 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, ενδύματα, ποτά και διακοσμητικά. (zougla.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.