Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΖΕΡΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ... ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!

Σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αζερμπαϊτζάν σημειώθηκε ότι η Γαλλία ετοιμάζεται να επινοήσει μια ψεύτικη ιστορία και να την εγκ...

Σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αζερμπαϊτζάν σημειώθηκε ότι η Γαλλία ετοιμάζεται να επινοήσει μια ψεύτικη ιστορία και να την εγκρίνει.

Οι Αζέροι που ζουν στην Τουρκία αντέδρασαν στην ψηφοφορία που θα διαξαχθεί στη Γαλλία όσον αφορά την ποινικοποίηση της άρνησης των αρμενικών ισχυρισμών.

Στην γραπτή ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αζερμπαϊτζάν η Γαλλία να απαντήσει στο ερώτημα «Πως ξεχνάς τις εφαρμογές σου κατά των λαών που κυβερνούσες στο παρελθόν σαν εισβολέας και αποικιοκράτης;».

Ο Αζερικός Σύλλογος ενόψει της ψηφοφορίας στη Γαλλία εξέφρασε την αντίδραση του με μια γραπτή ανακοίνωση.

Ο σύλλογος στην ανακοίνωση του αφού έκανε νύξη στην απάνθρωπη μεταχείριση της Γαλλίας στις αφρικανικές χώρες στην ιστορία τόνισε ότι η ερμηνεία των γεγονότων που σημειώθηκαν πρέπει να είναι δουλειά των ιστορικών.

«Εκείνοι που υποστηρίζουν αυτή την άθλια αντίληψη που χρησιμοποιεί τον εκφυλισμό στην πολιτική σαν ελιγμό προσπαθούν να επινοήσουν μια ψεύτικη ιστορία με τα βρώμικα χέρια τους υπό την στέγη του κοινοβουλίου και να την εγκρίνουν» αναφέρθηκε στην ανακοίνωση και σημειώθηκε ότι δυσκολεύονται να εξηγήσουν το γεγονός ότι η Γαλλία σιωπά στην κατοχή του Καραμπάχ.

2 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ!
    Πολυ απλα και δεν χρειαζεται σπαζοκεφαλιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το ίδιο έθνος είναι τι να λέγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.