Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ "ΜΠΡΑΒΟ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ... ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποτελεί η παραίτησή του από τη διεκδίκηση αναδρομι...


Προϋπόθεση για να είναι κάποιος υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αποτελεί η παραίτησή του από τη διεκδίκηση αναδρομικών, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης δήλωσε ότι «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κανένας δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές εάν δεν προχωρήσει προηγουμένως στις νομικές εκείνες διαδικασίες με τις οποίες θα παραιτείται επίσημα και οριστικά από τη διεκδίκηση αναδρομικών».

Αυτό, όπως τόνισε, «είναι βασική και απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ένα που θέλει να συμπεριληφθεί στους εκλογικούς συνδυασμούς (newsbeat.gr)

2 σχόλια

  1. ε δεν ειναι πια και τελειως αφελης ο στριμωγμενος αντωνακης! πεταει που και που κανα "κοκκαλο" για να το παιξει φιλολαικος! αντωνη αν θες να πειστουμε πρεπει να κανης πολυ περισσοτερα απ αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα πάντως σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν θεωρείται πλέον αυτονόητο.Μάλιστα τις περισσότερες φορές γίνεται το ακριβώς αντίθετο. οπότε να λέμε πάλι καλά που το έκανε ο Σαμαράς. Γιατί άλλοι αρχηγοί (βλέπε Καρατζαφέρης και ΣΙΑ) μένουν στα λόγια.
    Ας ελπίσουμε να κάνει έργα αυτά που έχει υποσχεθεί (αν τελικά εκλεχθεί) σχετικα με κατάργηση νομοσχεδίου Ιθαγένειας κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.