Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ... ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΚΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!!!

Συνεχίζουν τις νυχτερινές προκλήσεις οι Μογγόλοι κι αυτή τη φορά στα χωρικά μας ύδατα με την κορβέτα τους να κάνει περιπολίες στις ακτές τ...



Συνεχίζουν τις νυχτερινές προκλήσεις οι Μογγόλοι κι αυτή τη φορά στα χωρικά μας ύδατα με την κορβέτα τους να κάνει περιπολίες στις ακτές της Εύβοιας, μέχρι να βρεθεί καμιά ξέρα -έστω και... μετακινούμενη- ή καμιά βάρκα πράνομου ψαρά γεμάτη δυναμίτιδα και να έχουμε κανα ατύχημα... Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ έχει ώς εξής:

Από το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνεται ότι η τουρκική κορβέτα “BEYKOZ”, εξερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε την 30 Νοεμβρίου (20:00) σε Ελληνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Εύβοιας – Άνδρου. Στη συνέχεια κινήθηκε μεταξύ Κέας – Κύθνου, Δυτικά Μήλου, με Ανατολική πορεία μεταξύ Σαντορίνης – Ίου και εξήλθε την 1 Δεκεμβρίου (06:00) ΒΑ Ανάφης.

Πλοία και μέσα του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθούν το τουρκικό σκάφος, καθόλη τη διάρκεια του πλου του.

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΑΙΟ.. Η ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ... (ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΜΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ).. ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.. (ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΚΑΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τούρκοι τουρίστες ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.