Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΗΚΕ "ΔΕΥΤΕΡΑ" ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ "ΠΕΜΠΤΗ"

ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ...


ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ "ΔΕΥΤΕΡΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΙΟ ΣΥΧΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΑΣΙΑ... ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ.

Συνεχίζονται οι επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους. Χθες και σήμερα επέστρεψαν άλλοι (117) αλλοδαποί, διαφόρων υπηκοοτήτων.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Ελληνικής Αστυνομίας, επιχείρηση επιστροφής άλλων εκατόν δεκαεπτά (117) αλλοδαπών διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους.

Συγκεκριμένα, οι επιστροφές αφορούν σαράντα δύο (42) υπηκόους Πακιστάν, σαράντα έναν (41) υπηκόους Αφγανιστάν, είκοσι τέσσερις (24) υπηκόους Αιγύπτου, επτά (7) υπηκόους Αλβανίας, έναν (1) υπήκοο Ουκρανίας, έναν (1) υπήκοο Σουδάν και έναν (1) υπήκοο Ρουμανίας. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί σχετικές αποφάσεις επιστροφής με προθεσμία προς αποχώρηση, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Ειδικότερα, η επιστροφή των (42) υπηκόων Πακιστάν και (41) υπηκόων Αφγανιστάν, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15-12-2011) το πρωί, με ειδική πτήση «charter» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμό το Ισλαμαμπάντ και την Καμπούλ. Η μεταφορά τους στο αεροδρόμιο πραγματοποιήθηκε από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, με τη συνοδεία (34) αστυνομικών.

Η επιστροφή των υπόλοιπων αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε χθες (14-12-2011) με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Κάιρο, το Κίεβο, το Χαρτούμ και το Βουκουρέστι, ενώ οι επτά (7) υπήκοοι Αλβανίας επέστρεψαν οδικώς με προορισμό την Κακαβιά.

Το κόστος των επιχειρήσεων επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

-----------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.