Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΜΕΝΕΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ! ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ;

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash, η βουλευτής του KKE είπε πως αγόρασε το σπίτι, αξίας 90.000.000 δραχμών κατά το χρόνο αγο...

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash, η βουλευτής του KKE είπε πως αγόρασε το σπίτι, αξίας 90.000.000 δραχμών κατά το χρόνο αγοράς του, από μια συμμαθήτρια της μητέρας της, με δάνειο.
"Αγόρασα το σπίτι από μία συμμαθήτρια της μητέρας μου, που ήθελε να μετακομίσει.Το αγόρασα 90.000.000 δραχμές με δάνειo, το οποίο ξεχρέωσα τον περασμένο μήνα", είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η κα Κανέλλη απάντησε σε όσους συνδέουν τον τόπο διαμονής με τα πολιτικά πιστεύω.
"Ο τόπος του σπιτιού προδιαγράφει την πολιτική σκέψη; Δεν υπάρχει ΚΥΠατζής στο Πέραμα, καθίκι στο Κολωνάκι και σταλινικός στην Βουλιαγμένη;", αναρωτήθηκε.

Καταλήγοντας, εξήγησε από πού προήλθε το όνομα Εκάλη.

"Η Εκάλη, πήρε το όνομα της από μια γριά, καθώς ο Θησέας, πηγαίνοντας προς τον Μαραθώνα για να πιάσει τον ταύρο, βρήκε καταφύγιο στην καλύβα μιας γριάς, την οποία λέγανε Εκάλη.

Η γριά του υποσχέθηκε πως θα έκανε θυσία για να πετύχει η αποστολή του και γυρνώντας ο Θησέας από τον Μαραθώνα, θέλησε να βρει και πάλι την γριά, η οποία όμως είχε πεθάνει. Προς τιμήν της ανήγειρε το ιερό του Εκάλειου Διός", είπε η βουλευτής του ΚΚΕ.

news247.gr

 Σημείωση Στόχου: Μερικοί εξακολουθούν να μην κατταλαβαίνουν, ότι η συγκεκριμένη επιλογή της περιοχής δεν ήταν θέμα προσωπικής αρεσκείας της Κανέλλη, αλλά έγκειται στο ευρύτερο σχέδιο του ΚΚΕ για να πείσει τους κεφαλαιούχους της χώρας για την αποφυγή περικοπών σε συντάξεις και μισθούς του φτωχού προλεταριάτου. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αυτό, αν δεν γειτνιάζεις με το καπιταλιστικό σύστημα; ΄Όπως λες "Καλημέρα γείτονα", ως καλός κομμουνίσταρος του πετάς και ένα "Νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη", "Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι"... 

-------------------------------------


4 σχόλια

  1. Και ο Ένγκελς εργοστασιάρχης ήταν. Και λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xaxaxx ERGATIKES KATOIKEIES STIN EKALH XAXAXX ,MPRABO STOXE WRAIO!!!

    NAI KAI OI KOMMOUNISTES EIXAN ERGOSTASIA SYMFWNW....MONO POU EITAN LIGO PIO SKLHROI APO TOUS "FASISTES" KAPITALISTES ERGODOTES POU EIXAN OKTAWRO STOUS ERGAZOMENOUS TWN... GIATI OTAN DEN "EBGENE" TO PLANO PARAGWGHS PX STIN ROUMANIA TOU TSAOUSESKOU TOTE DOULEBAN KAI TA SABATOKYRIAKA TZAMPA OLA TA "ADELFIA" OI ERGATES..H ERGATIKH TAKSH DHLADI...XAXAXXX..KAI MALISTA XWRIS APERGIES GIATI EAN APERGOUSES TOTE...ARXIPELAGOS GKOULANG....XAXAXX
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατι ειχε πει η λεγαμενη οτι στα αρχαια χρονια επι καιρω Θησεα ζουσε εκει μια γριουλα που ειχε παρει τον Ελληνα Ηρωα με καλο ματι για αυτο ο Θησεας οταν εγινε βασιλιας ωνομασε την περιχη εκεινη Εκαλη -ετσι λεγοταν η γριουλα!Οταν μας συμφερει λιανα "μας" αναπολουμε στo ενδοξο εθνικο παρελθον μας! Αλλα στον καιρο του Θησεα και του Ηρακλη ,Πριν 15000 περιπου χρονια ,δεν ειχε βιλλες η Εκαλη, ηταν βαλτοι ελαιωνες, κυπαρισσωνες, και αμπελοχωραφα!
    αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BRWMOKARAKAKSA EKALH HTHELE..NA MPOROUSANA THN EXWNA S`ENA YMIYPOGEIO STON AGIO PANTELEHMONA H STA KATW PETRALWNA PAREA ME AROURAIOUS KAI PAKISTANOUS TOTE THA MOU ELEGE GIA EPANASTASH ..LAMOGIA TOU KERATA THA TA PLHRWSETE OLA OSA KANATA STOM LAO MAS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.