Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ... Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΦΤΗ ΚΕΣΣΑΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ!

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΥΦΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. Ο μουφτής Κεσσάνης Σουλεϊμάν Γενιτσερί δήλωσε: Δεν υπάρχει κανένας Άγιος Βασίλης. Υπάρχει ένας Ά...

ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΥΦΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. Ο μουφτής Κεσσάνης Σουλεϊμάν Γενιτσερί δήλωσε: Δεν υπάρχει κανένας Άγιος Βασίλης. Υπάρχει ένας Άγιος Νικόλαος, αλλά ο άλλος είναι κάτι το φτιαχτό. Ο Άγιος
Βασίλης μπαίνει από το μπατζά και από το παράθυρο. Αν όμως ήταν σωστός και έντιμος θα έμπαινε από την πόρτα.

tourkikanea.gr

4 σχόλια

  1. Α ρε μόγγολο!!!!!Κλωτσιές που σου χρειάζονται!!! "Τιμιότητα" φυτρώνει στην Μογγολία;;;; Αϊ σιχτίρ μαλάκα!!!!!!! Κοίτα την καμπούρα σου και ασε τους άλλους λειψόμυαλε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο μεν και ο δε ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ απο την εως τωρα σκλαβωμενη Γη της Μικρασιας! και οι δυο Αγιοι Μας προσταζουν την Απελευθερωση της Πατριδας τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λίγα Ελληνόπουλα γνωρίζουν (αλλά κι ενήλικες), ότι ο συμπαθής γέροντας με τα δώρα, που γιορτάζουν ως Άγιο Βασίλη, είναι στην πραγματικότητα, ο Άγιος Νικόλαος για τους καθολικούς. Στην πορεία, οι ξένοι πρόσθεσαν και κάποια άλλα στοιχεία στην εικόνα και την λατρεία του Αγίου Νικολάου (Άι Βασίλη για τους ελληνορθόδοξους), όπως σάκο με δώρα, έλκηθρο με τάρανδους, χριστουγεννιάτικο δέντρο κ.α.
    Κάπου εδώ, φαίνεται να τα μπερδεύουν οι Έλληνες, οι οποίοι άρχισαν να γνωρίζουν τον «Άγιο της Coca-Cola», αρχικά μέσα από τις ευχετήριες επιστολές που ελάμβαναν από Έλληνες του εξωτερικού, κατά κύριον λόγο μετανάστες. Έτσι βλέπουμε να συνυπάρχουν στοιχεία, όπως το καραβάκι που παραπέμπει στον Άγιο Νικόλαο, των «προστάτη» των ναυτικών και η βασιλόπιτα που παραπέμπει στον Μέγα Βασίλειο, επισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας, ο οποίος (όπως και ο Άγιος Νικόλαος) ήταν «πετσί και κόκκαλο», μελαχροινός, ενώ, συν τοις άλλοις, δεν ήταν καθόλου γέροντας, καθώς πέθανε και σε σχετικά μικρή ηλικία (50 ετών).

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.pare-dose.net/?p=1713#ixzz1hpJBCF3W

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα ο μουσουλμανος κρινει και τους αγιους μας.κυριε σουλειμαν γενιτσερι,ειναι αληθεια οτι ο μωαμεθ σας ηταν παντρεμενος με γυναικα 9 ετων;τετοια παρατραγουδα η δικη μας θρησκεια δεν εχει.αλλα ετσι ειναι[δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβη στο κρεββατι],λεει ο λαος μας.κυταξτε τα στραβα του μουσουλμανισμου και αφηστε τους αγιους της ορθοδοξιας ησυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.