Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ

Θύμα ληστείας και βίας από άγνωστους ρομά, που αναζητά η Αστυνομία, έπεσε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος συνταξιούχος, κάτοικος της περιοχής Β...

Θύμα ληστείας και βίας από άγνωστους ρομά, που αναζητά η Αστυνομία, έπεσε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος συνταξιούχος, κάτοικος της περιοχής Βελεστίνου Μαγνησίας.

Ο συνταξιούχος πήγε στην Εφορία Ν. Ιωνίας για φορολογικές του υποχρεώσεις και βγαίνοντας από τη ΔΟΥ, στις 10 το πρωί, εμφανίστηκε ένας 30χρονος ρομά, που προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στα ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο χωριό του.

Στη διαδρομή στο Ι.Χ. επιβιβάστηκε και μία γυναίκα, που μαζί με τον ομοεθνή της, οδήγησαν τον 75χρονο σε ερημική περιοχή στο Αλιβέρι.

Εκεί με τη χρήση βίας (τον χαστούκισαν) του απέσπασαν ποσό 230 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ο ηλικιωμένος αναγκάστηκε να κάνει ωτοστόπ για να μεταβεί στα ΚΤΕΛ και να φύγει.

 Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έχει στηθεί ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες. (zougla)

4 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟΧΕ.ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΠΟΣΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΕΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Κ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!ΔΕ ΜΕΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γύφτοι έχουν καταντήσει μεγάλη πληγή, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Κάποτε δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα, εκτός του ότι οι καταυλισμοί τους ήταν πηγή μολύνσεως. Όμως, μετά την έλευση των Αλβανών, έχουν τακιμιάσει μαζί τους και με την χαλαρότητα του κράτους, έχουν εντελώς ξεσαλώσει. Αυτούς δεν μπορεί κανείς ούτε να τους απελάσει, διότι είναι Έλληνες πολίτες.

    Έχουν πάρει επανειλημμένως χρήματα από το κράτος για να αγοράσουν κατοικίες και να διαλύσουν τους καταυλισμούς, όπου κλέβουν τον νερό και το ρεύμα, αλλά τα έφαγαν, χωρίς να κάνουν τίποτε. Το χειρότερο όλων είναι, ότι ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε τα χρήματα αυτά, όπως πληρώνει και το κλεμμένο ρεύμα και νερό και ουδείς διαμαρτύρεται.

    Οι γύφτοι είναι μία εθνότητα ατόμων, ινδικής προέλευσης, η οποία αδυνατεί να προσαρμοσθεί στην κοινωνία. Κάτι θα έπρεπε να είχε γίνει και δαύτους, αλλά στην Ελλάδα είναι όλα χαλαρά. Εμπάτε σκύλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωπάτε ρε, που οι γυφταράδες, γανωματήδες, κάνουν τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.