Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ!!! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΥ:

«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό...



«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας. Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας. Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ...

3 σχόλια

  1. EYΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΨΥΧΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΛΕΙΦΑΔΙ ΤΟ ΓΕΟΝΤΟΦΡΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Komounistes Agyrhsta kefalia Xeiroteroi kai apo tous iexwBades---STELNOUN SYLHPEITHREIA STON APO8ANONTA KANIBALO TIS BOREIAS KOREAS,POU EIXE PE8ANEI APO LOIMO ENA EKATOMYRIO SYMPATRIWTES TOU, SE KRYFH KAMERA KSENOU DHMOSIOGRAFOU EDHLWSE BOREIOKOREATHS OTI O KOSMOS ETRWGE GIA NA EPIZHSEI AN8RWPINO KREAS!!!!
    EIXE KAI ENA ALO EKATOMYRIO SYMPATRIWTES TOU STA KATERGA WSAN ANTIFRONOUNTES!!!
    EPEIDH EITAN KONTOS FOROUSE PSHLA TAKOUNIA,KAI XTENIZE TA MALIA TOU PROS TA EPANW (FROU_FROU) GIA NA FAINETE PSHLOS!!!
    PAPARHGA KAI LOIPOI KOMOUNISTARAIOI ;EISTE OLOI SAS FASHSTARAIOI...
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αδυναμία αντίληψης της πραγματικότητας στην ψυχιατρική επιστήμη αποκαλείται σχιζοφρένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.