Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΔΗΣΗ!!! 18 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ - ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!! ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι πολεμιστές των Ταλιμπάν ανέμεναν την αμερικανική επίθεση και είχαν προετοιμάσει τις πολιτικές διαθήκες τους. ...


Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι πολεμιστές των Ταλιμπάν ανέμεναν την αμερικανική επίθεση και είχαν προετοιμάσει τις πολιτικές διαθήκες τους.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας μεταδίδουν την είδηση ότι στα σύνορα Αφγανιστάν – Τουρκίας έχασαν την ζωή τους 18 Τούρκοι πολίτες.Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, πέντε μη επανδρωμένα αεροπλάνα της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας χτύπησαν ένα στρατόπεδο των Ταλιμπάν, το οποίο χρησιμοποιούσε ομάδα Τούρκων ανταρτών της ισλαμιστικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο “CNN Türk”, η επίθεση οργανώθηκε από το αμερικανικό επιχειρησιακό κέντρο το οποίο βρίσκεται στην πολιτεία Νεβάδα των ΗΠΑ. Τα αμερικανικά σκάφη έπληξαν ένα στρατόπεδο των “Ταλιμπάν”, στην περιοχή “Baber Ghar”, στο δυτικό Πακιστάν. Το συγκεκριμένο στρατόπεδο απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα από τα σύνορα Αφγανιστάν – Πακιστάν.

Το “CNN Türk” μεταδίδει την πληροφορία ότι πρόκειται για στρατόπεδο Τούρκων πολεμιστών και ότι από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους συνολικά 21 αντάρτες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η ταυτότητα τριών πολεμιστών δεν έχει εξακριβωθεί.

Όλα δείχνουν ότι οι Τούρκοι πολεμιστές των Ταλιμπάν ανέμεναν την αμερικανική επίθεση και είχαν προετοιμάσει τις πολιτικές διαθήκες τους.

Η οργάνωση των Ταλιμπάν εξέφρασε τη συμπαράσταση της στους “μουσουλμάνους της Τουρκίας”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη εξάρθρωση μεγάλης τουρκικής σπείρας των Ταλιμπάν από τον αμερικανικό στρατό.

Ατομικές βόμβες στην Τουρκία;

Εν τω μεταξύ, το μεσημέρι της Πέμπτης τα μεγάλα ΜΜΕ της Τουρκίας μετέδωσαν την ανεπιβεβαίωτη είδηση ότι οι ΗΠΑ έχουν μεταφέρει περίπου πενήντα ατομικές κεφαλές στην αμερικανική βάση “Ιντζιρλίκ”, η οποία βρίσκεται στην επαρχία των Αδάνων στη νοτιοδυτική Τουρκία.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης στηρίζουν την είδηση τους σε σχετικό, πρόσφατο δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού “Atomic Scientists”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο έχει συνταχθεί από μέλη του περίφημου αμερικανικού “Manhattan Project”, στο “Ίντζιρλίκ” βρίσκονται πενήντα ατομικές κεφαλές. Οι δέκα από αυτές έχουν προσαρμοστεί έτσι ώστε να μπορούν να μεταφέρονται από τα τουρκικά μαχητικά αεροπλάνα.
Το αμερικανικό περιοδικό διευκρινίζει ότι η Άγκυρα δεν επιτρέπει τη μεταφορά του συνόλου των κεφαλών από αμερικανικά αεροπλάνα.

*Ο Νίκος Στέλγιας είναι ανταποκριτής της "Κ" στην Κωνσταντινούπολη

 www.kathimerini.com.cy (το είδαμε στο koukouvagia.com)

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.