Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

Ικανοποιημένος έμεινε ο Φερνάντο Σάντος από την παρουσία των διεθνών στο φιλικό με τη Ρωσία και ενόψει του επόμενου με τη Ρουμανία στην Αυσ...


Ικανοποιημένος έμεινε ο Φερνάντο Σάντος από την παρουσία των διεθνών στο φιλικό με τη Ρωσία και ενόψει του επόμενου με τη Ρουμανία στην Αυστρία (15/11), ο πορτογάλος αναμένεται να προβεί σε κάποιες αλλαγές.

Είναι λογικό ο Σάντος να δοκιμάζει πράγματα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και αυτά τα φιλικά είναι οι τέλειες ευκαιρίες για να δει στην πράξη σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει και σε ποιους όχι.

Ετσι, κόντρα στην Ρουμανία λογικά θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Ρωσία, με τον πορτογάλο να κρατάει πάντως κλειστά τα χαρτιά του.

Το πρωί του Σαββάτου (12/11) όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν στο φιλικό με τους ρώσους έκαναν αποθεραπεία. Εκείνοι που πέρασαν σαν αλλαγή μαζί με όσους δεν χρησιμοποιήθηκαν γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο (με τον Χαλκιά και τον Καπίνο (stort.gr)

------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.