Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΔΗΣΑΡΑ! ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΔΗΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑΚΗ!!!

Την σπαρταριστική είδηση την δίνει το τσογλανοσάϊτ του indymedia που ακόμη είναι ανοιχτό κι ας είναι τόσες μέρες υφυπουργός ο... Άδωνις. Δι...


Την σπαρταριστική είδηση την δίνει το τσογλανοσάϊτ του indymedia που ακόμη είναι ανοιχτό κι ας είναι τόσες μέρες υφυπουργός ο... Άδωνις. Διαβάζουμε:

"Το περιστατικό έγινε χτες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Ηλιούπολης.Ένας οδηγός άκουγε στο αυτοκίνητο του κάποιο απο το γνωστά τραγούδια του Θεοδωράκη και όταν έγινε αντιλιπτος από την ομάδα ΒΙΑΣ που περνάνε πάνω κάτω τη Βουλιαγμένης συνέχεια τον ακολούθησαν για λίγο και μετά τον σταμάτησαν για έλεγχο."

Πού τέτοια τύχη όμως; Λίγο πιό κάτω άλλος σύντροφος σπεύδει να αποδομήσει την είδηση:

"Λίγη σοβαρότητα ρε παιδιά... Έχει διαφορά το "σταμάτησαν κάποιον ΠΟΥ άκουγε θεοδωράκη" από το "σταμάτησα κάποιον ΕΠΕΙΔΗ άκουγε θεοδωράκη". Δηλαδή πώς ξέρεις ότι αν άκουγε acdc δε θα τον σταματούσαν;"

Να δείτε που μπορεί ο δεύτερος να είναι πράκτορας της Ασφάλειας που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο...

www.stoxos.gr

----------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Και τι σχέση έχει ο Άδωνις με το κωλομίντια; Υφυπουργός ναυτιλίας είναι ο άνθρωπος, ή λάθος κάνω; Ασχολείται με την ίδρυση της νέας ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία θα έχει το όνομα Katatza-Ferries. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.