Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕOΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΜΠΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Εόρτασε μετά πάσης Θρησκευτικής και Εκκλησιαστικής λαμπρότητος τα Εισόδια της Θεοτόκου, η Ιερά και πανσεβασμία Ιερά Μονή του Ομπλού στην Π...


Εόρτασε μετά πάσης Θρησκευτικής και Εκκλησιαστικής λαμπρότητος τα Εισόδια της Θεοτόκου, η Ιερά και πανσεβασμία Ιερά Μονή του Ομπλού στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το μοναστηριακό τυπικό την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στις 5 το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Τριταίας Αρχιμ. π. Αρτεμίου Αργυροπούλου, ο οποίος εκήρυξε τον Θείον λόγον και συμπροσευχομένων άλλων αδελφών, μοναχών και κληρικών, της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

Ανήμερα Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011 τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Τον Θείον Λόγον, με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, εκήρυξε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων Αρχιμ. π. Χρυσοστόμου Κουλουριώτη, ο οποίος ανέλυσε τον βίο της Υπεραγίας θεοτόκου από την στιγμή που οι γονείς της, Ιωακείμ και Άννα, την αφίερωσαν στον Θεό, με την είσοδο της στον ναό του Σολομώντος.

Στο τέλος της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους πατέρες της Ιεράς Μονής και προπάντων τον Ηγούμενο Αρχιμ. π. Νεκτάριο Κωτσάκη, που εργάστηκαν για να βγάλουν εις πέρας την λαμπρά Ιερά Πανήγυρι των Εισοδίων της Θεοτόκου.

Επιπροσθέτως, κάλεσε τους κληρικούς, τους μοναχούς και το ευσεβές εκκλησίασμα να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις που απομένουν προς τιμήν του Αποστόλου Ανδρέου του πρωτοκλήτου, όπως η εορτή των Αχαιών Αγίων και η Εκδήλωση της Νεολαίας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011. (romfea.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.