Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΜ

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του συνειδητοποιημένους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν στις πορείες του κινήματος μας, την Τρί...

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καλεί όλους του συνειδητοποιημένους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν στις πορείες του κινήματος μας, την Τρίτη 15 Νοεμβρίου το πρωί σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ καλούμε άπαντες να παρευρεθούν στην μεγάλη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ πορεία που θα γίνει στην Λεμεσό την ίδια μέρα, το βράδυ.

Σε μια εποχή όπου η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας αδιαφορεί κυριολεχτικά για το μέλλον της πατρίδας μας, και σφυρίζει αδιάφορα, έρχονται οι τελευταίοι εναπομείναντες, οι τελευταίοι πιστοί, σε μια πατρίδα που καταρρέει καθημερινά, οι Έλληνες Εθνικιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), όπως πάντα εναντίον όλων, να «ταράξουν» τα νερά και να δώσουν το μήνυμα πως υπάρχει ακόμα δύναμη αντίστασης.

Στις 15 Νοεμβρίου δεν θα μας δείτε σε κλειστά γήπεδα να κάνουμε «επαναπροσεγγιστικές» συναυλίες αγκαλιά με τον εχθρό, θα μας δείτε στους δρόμους να δίνουμε την δική μας μάχη όπως εμείς ξέρουμε. Θα μας δείτε στους δρόμους να διατρανώνουμε την θέληση της πλειοψηφίας των Ελλήνων Κυπρίων. Θα μας δείτε στους δρόμους να καταδικάζουμε το παράνομο καθεστώς δείχνοντας στους συμπολίτες μας ότι υπάρχουν ακόμη ανυπότακτοι Έλληνες.

Το πρωί διοργανώνεται από το Μέτωπο Νεολαίας, τις Φοιτητικές παρατάξεις του κινήματος μας, και τους Μαθητές, στην Λευκωσία μεγάλη πορεία για να καταδικάσουμε την ανακύριξη του ψευδοκράτους.

Εκκίνηση από τα πολιτικά γραφεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), στην Λευκωσία (Ανδρέα Αραούζου 7Β), ώρα 09:30 π.μ. Το Μέτωπο Νεολαίας διοργανώνει επίσης, Μαθητική πορεία στην Λάρνακα, με τόπο εκκίνησης τα πολιτικά γραφεία του κινήματος μας στην Λάρνακα, (Λόρδου Βύρωνος 50, πάνω από το ACAPELLA), η ώρα 10:30 π.μ.

Το βράδυ της ιδίας μέρας, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) διοργανώνει μεγάλη ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους στην Λεμεσό, η ώρα 8 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.