Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ...

Πάντα επίκαιρο και σύνθημα ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ το σύνθημα του "Στόχου" από την δεκαετία του 80! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΙ Ο ΣΤ...


Πάντα επίκαιρο και σύνθημα ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ το σύνθημα του "Στόχου" από την δεκαετία του 80! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ... Επίσης ΣΤΑΘΕΡΗ και διαχρονική και ΣΩΤΗΡΙΑ αξία του Έθνους! 

Το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει... Ακούμε τον επιθανάτιο ρόχγο του και τον περνάμε για ανάσα. Το τι θα συμβεί είναι πλέον ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ. Όσο χρόνο κι αν πάρει ο φαύλος κύκλος θα κλείσει με τον μόνο τρόπο που μπορεί να σπάσει αδιέξοδα. Αδιέξοδα που το ίδιο το καθεστώς κατασκεύασε για να διασφαλισθεί.

ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ... Και η σημερινή ημέρα δείχνει ακόμη πιό ξεκάθαρα πως το πολιτικό σύστημα είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να σώσει οτιδήποτε, ακόμη και την παρουσία του. Τον ίδιο του τον εαυτό! Πως μπορεί να σάσει την Πατρίδα και το Έθνος;

"ΣΤΟΧΟΣ"

3 σχόλια

  1. Δια τυφεκισμού, στα τρία ( 3 ) μέτρα, με συνοπτικές διαδικασίες, στην πλατεία συντάγματος, ακριβώς μπροστά στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη όλοι οι πολιτικοί των τελευταίων 15 τουλάχιστον ετών εντεύθεν και εκείθεν και παρακείθεν, όπως και αρκετοί στρατιωτικοί που δεν ετίμησαν και δεν τιμούν τον όρκο που έδωσαν. Η Ελλ...άδα έχει ανάγκη από Έλληνες, Άντρες, Αντρειωμένους. Και ο νοών νοείτε. Όταν κινδυνεύει η Πατρίδα μου, το Σπίτι μου, η Οικογένειά μου είναι ΝΤΡΟΠΗ να τσακώνονται για τι ποιος θα κυβερνήσει, στην κατηφόρα της καταστροφής. Δυστυχώς το διαίρει και βασίλευε λειτουργεί καλά ακόμη και η εθνική ομοψυχία τείνει να εκλείψει παντελώς. ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΤΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Ιτε παίδες Ελλήνων ελευθερούτε πατρίδα, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών. Ίτε, παίδες Ελλήνων Ελευθερούτε πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ... ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ!<

    Μ' αυτές τις αρλούμπες χάνετε την όποια σοβαρότητά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ipe o Gaidaros ton Petino Kefala.

    Anonime 11:54, ti ise, Maoistis, Trotskistis i Stalinistis?
    Mipos Pol Potistis, ke alles teties ypokritikes Arlubes?

    I Lisi ine mia. Klisimo ton Sinoron, exo apo tin Eyropa-iki Enosi, Draxmi ke Panstatia. Exo oli i Exroi ton Ellinon!!!! Ola ta Koumounia kai ta Synafi boroun na dialexoun anangastika apo Kuba os Boria Korea, Kina ke ke ke.......katalawenis, stous epigious Paradisous. Tis Ptisis analambani to ypolipo Dimosio. Apo Alodapous tha minoun mono apodigmena Filellines tous opoius protimo ke pano apo tous gnisious Ellines. I ypolipi Xenoi boroun na pane na wrounn Asylo stous epigious Paradisous, pali katalawenis.
    Emis i Ellines, kaka ta Psemata den ta exoume kala me tin Dimokratia, pos na taxoume me ton Koinowouleftismo!?
    ( Oligarxia ton Komaton, Oust ap'edo )
    Monon tote tha boresi aftos o Laos pou exase tin Tautotita tou na prodepsi ke na sewasti. To poli bla bla me Basi xenoferton Ideologion ferni Ftoxia!!! Praxis theli, arxaies Ellinikes Praxis!!! Polemos Patir Panton!!! Pou isaste arxai-oi ymon Progoni, na mas didaxete.

    Enas Ellin apo Germania pou gnorizi!!! Gnorizo, gnorizo, ke den to pezo taha.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.