Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ!

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω το βράδυ της 15-11-2011 στον Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, 38χρονος αλλοδαπός, υπ...

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω το βράδυ της 15-11-2011 στον Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, 38χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο ανωτέρω δράστης αποπειράθηκε να αφαιρέσει πετρέλαιο, με άντληση, από σταθμευμένο Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο στο Λούρο Πρέβεζας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας

Συνελήφθη χθες, (16-11-2011), το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πολωνίας, ο οποίος κατηγορείται για ληστεία σε βάρος ημεδαπού. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο δράστης στα Ιωάννινα, ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, 30χρονο ημεδαπό και αφαίρεσε από αυτόν μικρό χρηματικό ποσό και ένα χρυσό κόσμημα και τράπηκε σε φυγή. Για την ανεύρεση του δράστη ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Το αφαιρεθέν κόσμημα αποδόθηκε στον παθόντα.  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. (892fm.blogspot.com)

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.