Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΟΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ

Ο σφαγέας Κεμάλ, λίγο πριν πεθάνει είχε ταξιδέψει στην Γιάλοβα για ανάρρωση, αφού λόγω του πάθους του με το αλκοόλ έπασχε από κίρρωση του ...



Ο σφαγέας Κεμάλ, λίγο πριν πεθάνει είχε ταξιδέψει στην Γιάλοβα για ανάρρωση, αφού λόγω του πάθους του με το αλκοόλ έπασχε από κίρρωση του ήπατος.


Απεβίωσε στις 9.05 το πρωί της 10ης Νοεμβρίου του 1938 από κίρρωση του ήπατος στο Παλάτι Ντολμά Μπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη και κηδεύτηκε με λαμπρές τιμές. Χαρακτηριστικό είναι ότι 17 χώρες έστειλαν ειδικούς αντιπροσώπους για να παρακολουθήσουν την κηδεία του.

------------------------------------



3 σχόλια

  1. .....Ο οποίος αρχισφαγέας είχε στον στρατό του Γερμαναράδες αξιωματικούς με τούρκικες στολές για κάλυψη. Πάντα ανθέλληνες οι φρίτσηδες,χειρότεροι από τους Τούρκους. Άλλωστε οι γερμαναράδες συνέλαβαν στο μυαλό τους την βιολογική εξόντωση Ελλήνων και Αρμενίων(πορείες,τάγματα εργασίας κ.τ.λ). Άραγε πόσοι Έλληνες τα γνωρίζουν αυτά;; Μην σας κάνει εντύπωση λοιπόν ο ανθελληνισμός των Γερμανών,εμένα προσωπικά μου κάνει εντύπωση η έκπληξη των Ελλήνων για τον ανθελληνισμό των Γερμανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στόχε μη μηλάς έτσι για τον κε μαλάκο, θα στεναχωρηθεί ο μπουτα ράκος!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Esy preei na eisai sta sigoura ebraios me tetoio menos kata ton Germanon..an einai etsi ta pragmata se katalabaino. An omos oxi ki eisai Ellinas orthodoxos tote eisai megalos Ellinas Malakas .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.