Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΡΙΞΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Ε ναί... Η Ελλάδα είναι παγκόσμια οικονομική δύναμη! Και δεν είχαμε τους πολιτικούς με @...δια ούτε αυτό να εκμεταλευτούν. Μετά την φυσιολ...



Ε ναί... Η Ελλάδα είναι παγκόσμια οικονομική δύναμη! Και δεν είχαμε τους πολιτικούς με @...δια ούτε αυτό να εκμεταλευτούν. Μετά την φυσιολογική κατάρρευση του ΧΑΑ, (περίπου 7%) ένα - ένα καταρρέουν όλα τα χρηματιστήρια της Ευρώπης και του κόσμου και του Αμερικανικού συμπεριλαμβανομένου! Κατρακύλα και για το Ευρώ, ενώ η κατάσταση στην Ελλάδα και τις εξελίξεις σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο αποτελεί αδιαμφισβήτητη πρώτη είδηση... BBC, CNN κι όλα τα δεύτερα...



Είμαστε αναμφίβολα Παγκόσμια Δύναμη και φαίνεται ότι κρατάμε τις μοίρες του κόσμου στα χέρια μας... Αντιγράφουμε από την Ναυτεμπορική για την κατακρύλα των Ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. 

«Βουτιά» σημείωσαν τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές θορυβήθηκαν μετά την απόφαση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να θέσει τη νέα δανειακή σύμβαση σε δημοψήφισμα. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκαν έντονες ανησυχίες σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των αποφάσεων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, καθώς και φόβοι για μια ανεξέλεγκτη ελληνική χρεοκοπία.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες, αν και κανένας κλάδος δεν έμεινε ανεπηρέαστος. Πλήγμα δέχθηκαν οι μεταλλευτικές εταιρείες αλλά και ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε ανεπισήμως με απώλειες 3,5%. Στο Λονδίνο ο FTSE έκλεισε στις 5.421,57 μονάδες, υποχωρώντας κατά 2,21%, στη Φρανκφούρτη ο DAX σημείωσε πτώση 5% στις 5.834,51 μονάδες και στο Παρσί ο CAC 40 [.FCHI] τερμάτισε στις 3.068,33 με απώλειες 5,38%.

Για τους ίδιους λόγους στο «κόκκινο» ήταν και οι χρηματιστηριακοί δείκτες στη Νέα Υόρκη: Γύρω στις 20:15 (ώρα Ελλάδος) Ο Dow σημείωνε πτώση 1,76% στις 11.745 μονάδες, ο Nasdaq [.IXIC] υποχωρούσε κατά 2.10% στις 2.628 μονάδες και ο S&P 500 κατέγραφε απώλειες 1,90% στις 1.229 μονάδες.

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.