Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΡΙΖΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΖΑΝ ΚΟΕΝ...

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ... Πάει, χαλάσαμε και τους Εβραίους: Άγριος πόλεμος με βαρύτατες κατηγορίες έχει ξεσπάσει από τις αρχές Νοεμβρίου, μεταξύ...

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ... Πάει, χαλάσαμε και τους Εβραίους: Άγριος πόλεμος με βαρύτατες κατηγορίες έχει ξεσπάσει από τις αρχές Νοεμβρίου, μεταξύ του 42χρονου πρώην Αρχιραββίνου Θεσσαλονίκης Μορντοχάϊ Φριζή και του 64χρονου Ελληνοεβραίου δημοσιογράφου Ζάν Κοέν. Στις 23 Οκτωβρίου 2011, ο Κοέν ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα υβριστικό σχόλιο για τους υπερορθόδοξους Εβραίους Εποίκους που πυρπόλησαν πρόσφατα ένα τζαμί Παλαιστινίων στο Ισραήλ. Ο Ραββίνος Φριζής απάντησε στο δικό του κανάλι στο YouTube με ένα σχόλιο καταπέλτη για τους «Εβραίους Προδότες» που μισούν την Εβραϊκή Φυλή. Ο 42χρονος Αρχι-Ραββίνος αποκαλούσε τον 64χρονο Εβραίο δημοσιογράφο «ακροαριστερό και προδότη της Εβραϊκής Φυλής», τον κατηγορούσε ότι έχει παντρευτεί χριστιανή και αφομοιώθηκε με τους χριστιανούς ότι είναι άθεος και… το σοβαρώτερο όλων: Ο Φριζής κατήγγειλε στους εν Ελλάδι Εβραίους πως ο Ζάν Κοέν θεωρεί Μεγάλο Άνδρα τον Ιησού Χριστό, που για τους Εβραίους είναι ένας προδότης και δεν τον παραδέχονται ούτε για μεσσία, ούτε για προφήτη, ούτε κάν για ραββίνο, όπως εξήγησε λεπτομερώς ο Ραββίνος Φριζής στο σχόλιό του.

Η απάντηση του Ζάν Κοέν ήταν ιδιαιτέρως σκληρή και την μεταφέρουμε επί λέξει: «Άκου Φριζή: Είναι σαφές ότι είσαι ένας ανισόρροπος φανατικός θρησκευόμενος ως εκ τούτου δεν έχω τι να σου πω. Το τι έχω προσφέρει ή όχι στο Ισραήλ εγώ το ξέρω όχι εσύ, οπότε μή μιλάς όταν δεν ξέρεις διότι δείχνεις φαιδρός. Τέλος, απειλές του στιλ "την απάντηση μου θα την έχετε σύντομα" όχι σε μένα. Στο μπαμπάκα σου ίσως, που μας έκανε ρεζίλι, άλλα όχι σε μένα. ΥΓ. Δημοσιεύω τα πάντα ακόμα και από ανισόρροπους»!!.. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΑΒΒΊΝΟΥ ΦΡΙΖΗ: «Κύριε Κοέν, αποδείξατε ξεκάθαρα το ποιόν σας, πιάνοντας τον πατέρα μου Ιάκωβο Φριζή, στο στόμα σας. Έναν άνθρωπο που αγωνίζεται συνεχώς υπέρ του Ελληνικού Εβραϊσμού και υπέρ του Ισραήλ, χωρίς να περιμένει ανταλλάγματα από κανέναν»!..
ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΙΣ: Ο κύρ-Ιάκωβος Φριζής, ο μπαμπάς του Ραββίνου Μορντοχάϊ, είναι ο γιός του Εβραίου Αντισυνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, που έπεσε στις 4 Νοεμβρίου 1940 στην Πρεμετή πολεμώντας τους Ιταλούς και πήρε εύφημο μνεία από τον ίδιο τον Ιωάννη Μεταξά μεταθανατίως…

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ", ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011)

----------------------------------------

7 σχόλια

  1. Δεν το πιστεύω. Θέατρο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα στοχε μη γελατε, αμα αρχισει κανας πολεμος, πραγματικος ομως κι ειμαστε εμεις αναμεσα.

    Ειναι πολυ ισχυροι ανθρωποι(σε χρημα) οι ωβραιοι και μπορουν ακομα και τα ορη μεθυσταναι. Σε περιπτωση διαφορων δεν αποκλειεται να αρχισουν και πολεμους χρησιμοποιοντας τους στρατους τους(εμας).

    Εγω παντως ως δουλος προτεκτορατου ειμαι με αυτον στη φωτογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε,γιος του αντισυνταγματαρχη είναι..αρα ο παππους πολέμησε...
    ποιος ειναι ο μπαμπας σου ρε βλακα..
    δειτε οι κ*λοεβραιοι της θεσσαλονικης πως καταντήσατε την πόλη...
    σηκωθείτε και φύγετε ρε λέσια!!
    καλοσύνη δεν ξέρετε τι θα πει..μόνο και καλα μεταξύ σας...
    συμφεροντολογοι στο φουλ και 100% πονηρια...
    μου θυμίζουν των ορισμό του ΒΛΑΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόλπο για να σβήσει η ρετσινιά από τον Κοέν που και τι δεν έχει πει όλα αυτά τα χρόνια...ρε μασάει η γίδα ταραμά;

    Μήπως προορίζεται ο Ζαν για κάτι "καλό" στη νέα ή στην επόμενη κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φουλ συμφεροντολογοι... Αφου κιολας αμα εχετε ακουσει αμα καποιος βλαψει με σκοπο το χρημα, ο λαος μας τον αποκαλει "εβραιο".

    Δηλαδη ειναι ο ορισμος του συμφεροντολογου αυτοι οι ανθρωποι τοσο πολυ που το ονομα της εθνικοτητας τους εγινε υβριστικος τιτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H αγανάκτηση πάντως πολλων για το άγαλμα του ηρωικου Φριζη είναι απολυτως κατανοητη.Ζουμε σε μια χωρα η οποια τιμωρει αμειλικτα τους ηρωες της .Οταν τον Κολοκοτρώνη τον βαζει φυλακη ,στον Στηβ Λαλα αρνείται εως πρόσφατα να δωσει Ελληνικη υπηκοοτητα, δεν περιμενω φυσικά να σεβαστει τον Φριζη ! Πραγματι ,τι τους θελουμε αυτους τους ψευτο ηρωες, όταν εχουμε αληθινους ηρωες,τον Ψινακη, τον Καμπουτζιδη,τον Λαζοπουλο,τον Βαλιανατο και ολο το άλλο αριστερό θολοκουλρτουριαρεικο πουσταριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.