Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΣΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΙ ΑΡΑΧΩΒΑ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕ! ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΠΕ... ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ!!!

Άκουσε για Κολωνακι και Αράχωβα ο Μιλτιάδης και αμέσως κατάλαβε ότι η καμπάνα βαράει και για αυτόν και είπε εδώ είμαστε! Απάντησε λοιπόν κι ...

Άκουσε για Κολωνακι και Αράχωβα ο Μιλτιάδης και αμέσως κατάλαβε ότι η καμπάνα βαράει και για αυτόν και είπε εδώ είμαστε! Απάντησε λοιπόν κι αυτός στις δηλώσεις του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 97,2, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Φαήλου Κρανιδιώτη και τάχθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως ανέφερε στην συνέντευξή του:


"Εγώ τον κ. Κρανιδιώτη ως στέλεχος της ΝΔ πάντως δεν τον γνωρίζω. Ξέρω ότι έβαλε μια φορά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή του κόμματος, και δεν εξελέγη, μάζεψε 10-12 σταυρούς, κάτι τέτοιο".


Είπε κι άλλα σταθήκαμε σε αυτό που δείχνει πόσο κολόπαιδο είναι. Κατά του Φαήλου επιτέθηκαν επίσης Αντώναρος και Χατζηδάκης κάνοντας ένα υπέροχο κουαρτρέτο στην ουσία υπέρ του... Φάτους μόνος σου...


www.stoxos.gr


ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...

----------------------------------------

1 σχόλιο

  1. ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΡΑΧΩΒΑ ΕΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ;ΕΚΕΙ ΥΨΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΕΓΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΝΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.