Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ...

Αληθεύει Πάνο Καμμένο και Αλεξάνδρα Πάλλη (Πετραλιά) ότι είχατε για ήρωα σας στο Κολέγιο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη; ...... ΑΠΟ ΤΕΣΤ IQ ΝΑ ΠΕΡ...

Αληθεύει Πάνο Καμμένο και Αλεξάνδρα Πάλλη (Πετραλιά) ότι είχατε για ήρωα σας στο Κολέγιο τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη;
......

ΑΠΟ ΤΕΣΤ IQ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΙΝ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝΕ!

Έτρωγε ξύλο λέει μικρός ΟΝΝΕΔίτης ο Μιλτιάδης ο Βαρβιτσιώτης από την αστυνομία του Αρκουδέα στην Κατεχάκη και στο Φάληρο.
Εμείς που ήμασταν δεν τον θυμόμαστε τον Μιλτιάδη στην Κατεχάκη και ορκιζόμαστε πως δεν ήταν στο Φάληρο. Σιγά μην ήταν και στη Μεσογείων που έδρευε τότε η ΓΑΔΑ και είχε συλληφθεί η μισή Εκτελεστική της ΟΝΝΕΔ (Ευρωεκλογές 1984) Τον θυμόμαστε όμως μαύρο στο ξύλο εν έτη 1993 σε ιδιαίτερα τεταμένη περίοδο όταν με φορτηγάκι του κόμματος που έφερε τα διακριτικά της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε να περάσει μέσα από συγκέντρωση Πασοκων στην Πλατεία Μαβίλη (από τότε είχε τάσεις να περιφέρεται γύρω από την Αμερικάνικη πρεσβεία ο Μιλτιάδης)
Πάντως μετά από εκείνο το επεισόδιο δεν φρόντισε ούτε τα αίματα να σκουπίσει ούτε πουκάμισο να αλλάξει αλλά γδαρμένος και σκισμένος τριγυρνούσε τα εκλογικά κέντρα της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ που ήταν τίγκα από τον κόσμο, για να δούνε όλοι το κατόρθωμα του και να πουλήσει το ξύλο που έφαγε για το κόμμα. Παρ’ όλα αυτά όμως ο Μιλτιάδης που βάφει τα μαλλιά του και φοράει τα σκαρπίνια χωρίς κάλτσες ισχυρίζεται ότι στο «αριστεροκρατούμενο» και… «αντισυστημικό» κολέγιο Αθηνών για όλες του αυτές τις περιπέτειες οι συμμαθητές του τον είχαν για ήρωα. (Αυτός τα λέει και μπορούμε να το αποδείξουμε). Ψάχνουμε να βρούμε τον Καμμένο και την κόρη της Πετραλιά να μας το επιβεβαιώσουν. Όμως, το αν είναι βλάκας ή όχι ο Μιλτιάδης αυτό δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί με μη επιστημονικές τεκμηριώσεις αλλά αυτός που νομίζει ότι ο Καραμανλής θα τον κάνει Υφυπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας μετά την καραμπόλα που θα προκληθεί στο Υπουργείο από το πόδι που θα πάρει ο Βουλγαράκης ε... πώς να χαρακτηριστεί; Τον έχει φάει τον Δήμα στην στροφή ο Μιλτιάδης. Ά ρε Καψάλη ΑΘΑΝΑΤΕ!

www.stoxos.gr

1 σχόλιο

  1. Εγώ πάλι θυμάμαι ότι για να βγει ο Πάνος πρώτη φορά βουλευτής, είχε μαζέψει στην έκθεση αυτοκινήτου του μπαμπά του Ηλία Καμμένου όλους τους πρώτους λίγους χρυσαυγίτες της εποχής, έναν γιαλαντζί παπά (που εβγαζε τα ράσα του για να κάνει αφισοκόλληση) και καμπόσους στοχικούς (που είχαμε πάει για να δουμε το φαινόμενο τι κουβαλάει κι αυτός στο δισάκι του) και μας είχε τάξει η πρώτη του ερώτηση στη βουλή ότι θα ήταν "Ποιός από εσάς είναι μασόνος;"

    Θυμάστε κ.Πάνο ή να σας στείλω στον θείο σας τον Γιάννη, να σας το θυμίσει για τα καλά; ( αυτόν που με τις αλυσίδες κυνήγαγε τον πατέρα σας στην Λ.Θησέως στην Καλλιθέα να τον δείρει.) Τον θείο σας τον Γιάννη λέω, αδερφό της μαμάς σας. Ή θέλετε και το επώνυμό του;

    Φυσικά και δεν ρώτησε ποτέ. Και ξέρουμε όλοι το γιατί.

    Καλημέρα κύριε Πάνο.

    Νεράιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.