Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ... ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!

Μαζεύτηκαν να αποφασίσουν ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν τι αφού έχουν χάσει μετά την λαίκή πλειοψηφία (που στην πραγματικότητα είχαν μόνο εκλογι...


Μαζεύτηκαν να αποφασίσουν ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν τι αφού έχουν χάσει μετά την λαίκή πλειοψηφία (που στην πραγματικότητα είχαν μόνο εκλογικά) και την κοινοβουλευτική. Είναι δεδομένο πλέον ότι η πρόταση δημοψηφίσματος δεν περνάει από την βουλή κι αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο κυρίως από τις αντιδράσεις όσων βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης έχουν απομείνει. Το ζήτημα των αναγκαστικών εκλογών απλά ίσως αναβληθεί μέχρι την Παρασκευή.

Τις εκλογές βέβαια θα μπορούσε να τις προκαλέσει από σήμερα ο Σαμαράς αν είχε παραιτήσει όλη του την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝουΔούλας. Κι επειδή ο αιθμός των 60 βουλυτών που ορίζει η διαδικασία του καθεστώτος θα είχε υπερβεί (η Νέα Δημοκρατία έχει 85) τότε δεν θα γινόντουσαν επαναληπτικές αλλά Εθνικές εκλογές. Φαίνεται ότι ο Σαμαράς επέλεξε να μην αναμειχθεί καθόλου και να τους αφήσει να πέσουν μόνοι τους, δίνοντας τους όμως χρόνο να φάνε ολόκληρη την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων συμπεριλαμβανομένων δεκάδων ανώτατων Αξιωματικών. Σφαγή όμοια και τιρουμένων των αναλογιών με την σφαγή που προκάλεσε η Εργκενεγκόν στην τουρκία.

Αυτή είναι η κατάσταση μέχρι στιγμής κι όλα αλλάζουν κι ανατρέπονται στη στιγμή... Το ενδεχόμενο πλέον των εκλογών πρέπει να θεωρείται βεβαιότητα, εκτός κι αν τρέξουν ακόμη πιό δραματικές εξελίξεις από αυτές που αναμένονται. Τα πάντα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ... Όπως τα μάτια και τα αυτιά των Ελληνόψυχων που βρίσκονται ΠΑΝΤΟΥ!

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.