Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑ ΤΟΝ Ι.Δ.Ε.Α. - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

Πληροφορηθήκαμε από το εθνικιστικό ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής αλλά και από όλα σχεδόν τα πατριωτικά ιστολόγια ότι ο υπουργός Μπεγλίτης παρήγ...

Πληροφορηθήκαμε από το εθνικιστικό ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής αλλά και από όλα σχεδόν τα πατριωτικά ιστολόγια ότι ο υπουργός Μπεγλίτης παρήγγειλε δικαστική διερεύνηση στην εισαγγελία για τα «επεισόδια» που υποτίθεται διέπραξαν οι απόστρατοι κατά τη συγκέντρωση τους στο ΥΠΕΘΑ. Μάλιστα η αστυνομία ταυτοποίησε και πρόσωπα. Μπράβο στην αστυνομία. Πόσο γρήγορα ενήργησε. Για τους 4 νεκρούς της Marfin ακόμα συσκέπτεται…

Θέλω λοιπόν να δηλώσω ότι ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Εκπροσωπούσα την κίνηση «Ισχυρός Δεσμός Εθνικιστών Αποστράτων» – Ι.Δ.Ε.Α. Εκεί ήσαν και οι κινήσεις των Εφέδρων Αποστράτων, Ελλήνων Αποστράτων, Ενεργών Αξιωματικών, Εθνικιστών Αξιωματικών κλπ. Όλοι συγκροτούμε μια καθαρή ιδέα.

Και κάτι τελευταίο για τον Μπεγλίτη. Σε παρακολουθούμε σε όλα τα πολιτικά σου βήματα, σε όλες τις δηλώσεις σου. Από τότε που ήσουν ημι-κηπουρός στην Ε.Ε έως τώρα. Αταλάντευτος στην μεταεθνική σου προσπάθεια. Και εσχάτως συνειδητός στρατομάχος. Δεν δίστασες να αποκεφαλίσεις όλη την ενεργό πυραμίδα του στρατεύματος. Εξαφάνισες όλη την Τάξη 77 της ΣΣΕ, τέσσερις ετοιμοπόλεμους κα επιχειρησιακούς αντιστρατήγους. «Πήδηξες» μια ολόκληρη ΤΑΞΗ. Τώρα αν θα πηδήξεις και εσύ την τάξη εξαρτάται. Πάντως εμείς ως κίνηση στο ευχόμαστε ώστε να μας αντιμετωπίσεις «LIVE» μέσα στην επόμενη βουλή.

Ως επίλογο αντιγράφω από το εξαιρετικό βιβλίο του αειμνήστου Χρήστου Ζαλοκώστα «ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ»-Αθήνα 1949-Εκδόσεις Άλφα «.στις ανασκαφές στην αρχαία Δήλο βρέθηκε μια μαρμάρινη αναθηματική πλάκα όπου υπάρχει μια αναρριχώμενη άμπελος που κατατρώγεται από έναν τράγο. Εκεί γράφεται «Τράγε ως τη ρίζα και αν με φας σταφύλι εγώ θα κάνω, για το κρασί που θα χυθεί στο σφάξιμο σου επάνω.».

Παν. Αλτζερίνος-Γρηγοράκης, Απόστρατος Λοχαγός – Μέλος Συνδέσμου «ΣΣΕ Τάξη 77»

1 σχόλιο

  1. ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΓΛΙΤΗ
    ΚΑΙ ΕΚΘΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΙΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΚΩΜΩΔΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ ΜΑΖΙ . ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΜΕ, ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ . ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΖΑΡΙΑ.

    ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.