Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΑΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ 76ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ

ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας – υπό τ...

ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ... Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας – υπό το φόβο επεισοδίων – απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου ο 21χρονος Αφγανός, ο οποίος μαζί τον καταζητούμενο 28χρονο ομοεθνή του, στραγγάλισαν την 76χρονη Αικατερίνη Κόκκινου στα Λιβάδια Μυλοποτάμου με κίνητρο την ληστεία.
Μετά την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης το κλίμα στην τοπική κοινωνία είναι έκρυθμο σε βάρος αλλοδαπών που διαμένουν και εργάζονται σε χωριά του Μυλοποτάμου.
Η ομολογία του 21χρονου Αφγανού για την δολοφονία της άτυχης γυναίκας προκάλεσε σοκ ακόμα και στους αστυνομικούς που έκαναν την προανάκριση. Η άτυχη γυναίκα πάλευε για την ζωή της επί 20 λεπτά μέχρι να ξεψυχήσει.
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι δύο οικονομικοί μετανάστες είχαν δουλέψει για λογαριασμό της 76χρονης και εκείνη έκανε το λάθος να τους πληρώσει τα μεροκάματα, βγάζοντας χρήματα από μία νάιλον σακούλα με 35.000 ευρώ.
Αυτή η αφελής κίνηση της γιαγιάς έμελε να αποβεί μοιραία για τη ζωή της αφού έβαλε πειρασμούς σε δύο σατανικά μυαλά που από εκείνη την στιγμή και μετά δεν σκέφτονταν τίποτα άλλο παρά μόνο το κομπόδεμα της.

cretalive.gr

2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.