Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΗΣ!!! Ο 72ΧΡΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ BODYLINE ΓΙΑ 600.000 ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 72χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο, οι οποί...

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 72χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο, οι οποίες ξεπερνούν τις 600.000€.

Συνελήφθη σήμερα (16-11-2011) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, 72χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 72χρονου ημεδαπού, διαχειριστή διαφόρων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαφήμισης και της αισθητικής, εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στο ποσό των 625.663,47 ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΘΑ ΤΟΝ 72ΧΡΟΝΟ ΛΕΟΝΤΑ ΛΕΒΗ... ΛΕΒΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ! ΛΕΒΗ!!!

6 σχόλια

  1. ΜΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνελήφθει; το γνωρίζει το ΚΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tsiggounhs EBRAIOS!!!
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα θα "δείξει" αν τους έχει απαλλάξει από την καταβολή φόρων ο κουφός "εθνάρχης". Αν αφεθεί ελεύθερος και δεν "ανοίξει" μύτη, τότε...........!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 16/11/11 3:28 μμ

    Αυτό ακριβώς δείχνει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμμία διάκριση βάσει θρησκεύματος, φυλής, ή φύλου για οφειλές στο Δημόσιο. Απορώ από πού βγήκε αυτή η αρλούμπα ότι τάχα οι Εβραίοι δεν πληρώνουν φόρους. Έλληνες πολίτες δεν είναι; ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και αυτή η σύλληψη θα έπρεπε να πείσει και αυτούς που πιστεύουν πως οι Εβραίοι είναι απαλλαγμένοι από την καταβολή φόρων στο κράτος πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αλλά η αλήθεια είναι ψιλά γράμματα αν έχεις αποφασίσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.