Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΡΕΙΑ 7000 ΡΩΣΣΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ...

Για κάποιο “περίεργο λόγο” η είδηση προβλήθηκε από όλα τα (ανθ)ελληνικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με την πορεία 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών στην Αθήνα...


Για κάποιο “περίεργο λόγο” η είδηση προβλήθηκε από όλα τα (ανθ)ελληνικά ΜΜΕ, σε αντίθεση με την πορεία 10.000 Ελλήνων Εθνικιστών στην Αθήνα πέρυσι τον Ιανουάριο που θάφτηκε ολοκληρωτικά!

Εφτά χιλιάδες Ρώσοι Εθνικιστές πραγματοποίησαν πορεία στη Μόσχα, δείχνοντας την δύναμη, που αυξάνεται όλο και περισσότερο στο εθνικιστικό ρεύμα. Χτες, όπως και κάθε χρόνο, διεξήχθη η εθνικιστική διαδήλωση, η οποία συνοδεύτηκε από πορεία. Συνθήματα κατά των λαθρομεταναστών και εθνικιστικοί χαιρετισμοί τράνταξαν όλη την Μόσχα, φανερώνοντας την τεράστια απήχηση της Εθνικιστικής Ιδέας.

Η παρέλαση στο νοτιο – ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας έλαβε χώρα με σημαίες της ρώσικης αυτοκρατορίας ανά χείρας, τον ορθόδοξο σταυρό και την συνοδεία ιερέων, οι οποίοι έψαλαν ύμνους. Ένας απ’ τους διοργανωτές της εθνικιστικής πορείας, ο Ντμίτρι Ντιομούσκιν, δήλωσε:
«Η βασική ιδέα είναι να προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του ρωσικού λαού, των ανθρώπων που έχουν ρίζες εδώ. Η χώρα μας πεθαίνει και πρέπει να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας».

xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.