Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ Ο ΑΠΟΕΛ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ!

ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ! Το ταξίδι του ΑΠΟ...



ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ!

Το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο μαγικό κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχιστεί και το 2012. Αυτό γιατί οι γαλαζοκίτρινοι με μάγκικη εμφάνιση έμειναν όρθιοι μέσα στο παγωμένο «Πετρόφσκι» και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία χωρίς τέρματα. Το αποψινό 0-0 συνεπάγεται με πρόκριση των πρωταθλητών μας, στις 16 κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ αυτό που προέχει τη δεδομένη στιγμή είναι η θέση που θα καταβάλουν. Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στην κορυφή του 7ου ομίλου με εννιά βαθμούς και αφήνει πίσω του, τις Ζενίτ, Πόρτο και Σαχτάρ να μάχονται για το 2ο εισιτήριο.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν φοβήθηκαν κανένα και τίποτα. Ούτε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες για αυτούς, ούτε το κατάμεστο γήπεδο και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 21 χιλιάδες Ρώσοι, ούτε και τους ακριβοπληρωμένους συναδέλφους τους.

Παρέμειναν ψύχραιμοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή τους και πήραν μια δικαιότατη και συνάμα ιστορική πρόκριση.

Ο ΑΠΟΕΛ γίνεται η πρώτη Κυπριακή ομάδα που προκρίνεται στις «16» καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον θεωρείται αυτονόητο ότι πρόκειται για την κορυφαία βραδιά του Κυπριακού αθλητισμού.


-----------------------------------------


2 σχόλια

  1. ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ !
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΟΕΛΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

    ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΗ!!!

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.