Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1,3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ ΤΡΙΜΗΝΩΝ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 4,63%

Η Ελλάδα άντλησε την Τρίτη 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, μέσω της πώλησης τρίμηνων έντοκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, με το κόστος δανει...


Η Ελλάδα άντλησε την Τρίτη 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ, μέσω της πώλησης τρίμηνων έντοκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου, με το κόστος δανεισμού να ανέρχεται στο 4,63%, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

''Οι συνολικές προσφορές ανήλθαν στα 2,94 δισ. ευρώ και το ποσό που τελικά έγινε αποδεκτό ήταν 1,3 δισ. ευρώ'', αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΟΔΔΗΚ.

Το κόστος δανεισμού ξεπέρασε το 4,61% το οποίο προσφέρθηκε στους επενδυτές κατά την αντίστοιχη δημοπρασία τον περασμένο Οκτώβριο.

Η έκδοση, η οποία είχε αρχικό στόχο την άντληση 1,0 δισ. ευρώ, ήρθε τη στιγμή που στο ελληνικό Κοινοβούλιο βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, με αποστολή την επικύρωση της συμφωνίας της Ευρωζώνης για διάσωση της Ελλάδας που συμφωνήθηκε τον περασμένο μήνα. (sigmalive.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.