Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΤΥΠΟΥ FREMM ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ -ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ- ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ 400 Μ1Μ1 ...


ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ -ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ- ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ 400 Μ1Μ1 ABRAAMS ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΩΡΑΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΛΩΡΗ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΟΙ ΦΡΙΤΣΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙ ΠΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ:

Αγανάκτηση προκάλεσε στην Αθήνα δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» το οποίο αναφέρεται «στην επιθυμία των Παρισίων να προμηθεύσει το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό με 2 έως 4 νέες φρεγάτες», ένα συμβόλαιο για το οποίο επιθυμεί διακαώς η γερμανική αμυντική βιομηχανία.

Στο άρθρο ο σοσιαλδημοκράτης βουλευτής Ούβε Μπέκμαγιερ, ο οποίος εκλέγεται στην Βρέμη, περιοχή όπου βρίσκονται τα γερμανικά ναυπηγεία, δηλώνει ότι «φοβάμαι για τις θέσεις εργασίας στα Ναυπηγεία. Η Μέρκελ πρέπει να σταματήσει τον φίλο της Σαρκοζί».

«Πιστεύω ότι η τρόικα και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση στην επόμενη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. θα ξεκαθαρίσουν αυτό το θέμα», δηλώνει και ο βουλευτής των Φιλελευθέρων και -υπεύθυνος για τον προϋπολογισμό Οτο Φρίκε,

Ο Χριστιανοδημοκράτης βουλευτής, Κρίστιαν φον Στέπεν, με επιστολή του προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ζητάει κυνικά η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει την επόμενη 6η δόση για να πληρωθούν οι απαιτήσεις γερμανικών επιχειρήσεων από το Δημόσιο.

Ενδεικτικά αναφέρεται η εταιρεία «Bang» από τη Χαϊδελβέργη, που μέσω σύμβασης με το υπουργείο Πολιτισμού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 είχε αναλάβει ρόλο επίβλεψης στο έργο της στέγης Καλατράβα και δεν έχουν ικανοποιηθεί απαιτήσεις της ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται η ότι το θέμα ανακίνησε πρόσφατα η γερμανική εταιρεία Thyssen Krupp, γνωστή και από τις μίζες των υποβρυχίων με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η οποία με επιστολή της προς την γερμανική κυβέρνηση, ζητάει άμεση παρέμβαση για να χαλάσει η συμφωνία της Ελλάδας για την προμήθεια των φρεγατών από την Γαλλία. (sigmalive.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.