Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ: Προτάσεις προσφοράς βοήθειας απο την διεθνή κοινότητα στο μετέπειτα του καταστραφικού σεισμού που επληξε τη...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:

Προτάσεις προσφοράς βοήθειας απο την διεθνή κοινότητα στο μετέπειτα του καταστραφικού σεισμού που επληξε τηνπεριοχή του Van στην Τουρκία.

19 χώρες ανάμεσα τους η Ελλάδα και το Ισραήλ προσφέρθηκαν για την αποστολή βοήθειας .

Τα Ηνωμένα Έθνη, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ .οι ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία ,Ισραήλ, Αζερμπαϊτζάν, Πολωνία ,Ουγγαρία ,Ελβετία ,Νότια Κορέα, Ουκρανία, Κίνα, Κόσσοβο, Ελλάδα, Ιράν, Γεωργία, και η Βουλγαρία προσφέρθηκαν στην αποστολή βοήθειας στην Τουρκία .Ο Γενικός Γραμματέας Κι Μουν εξέφρασε την βαθειά του θλίψη για τον θάνατο των σεισμοπαθών και τόνισε επανειλημμένα πώς σε περίπτωση που θα ζητηθεί βοήθεια θα είναι στην διάθεση της Τουρκίας.

.............

Η Τουρκία μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει έκκληση διεθνής βοήθειας αλλά όπως ανακοινώθηκε από το κέντρο αντιμετώπισης της κρίσης θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις βοήθειας.

ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΦΤΑΣΕΙΑΚΟΜΗ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΣΚΗΝΕΣ, ΜΑΓΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.